SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany
15:15, 20 cze 2012
Wczoraj wsadziłam trawę, którą dostałam od sąsiadki
Najpierw ją moczyłam w wodzie.Razem z M rozrywaliśmy na mniejsze kępy i już jest! W tej chwili wygląda dość..skromnie
Ale wiem że pięknie się rozrośnie
Cały czas myślałam nad zrobieniem zakątka, gdzie będą leżaki na żwirku, szumiąca na wietrze trawa,poprostu relax
Cały czas robiłam coś innego i mój M słyszeć już o tym nie chciał
Gdyby nie Ania to może i w tym sezonie byłaby tam pustka......a tak M musiał przygotować miejsce, bo przecież szkoda żeby prezent się zmarnował
Początkowo chciał wykopać dół i tam "wrzucić " tą trawę, ale ja już wiedziałam że siedziałaby tam do przyszłego roku 

Narazie nie ma co pokazać........ale będzie porównanie jak ruszy
Jeszcze dzisiejszy zakup - wiśnia prunus cistena szczepiona na pniu ..........muszę jeszcze posadzić rudbekie, a tu kolejne rośliny.......same wiecie jak trudno się powstrzymać......
Cały czas myślałam nad zrobieniem zakątka, gdzie będą leżaki na żwirku, szumiąca na wietrze trawa,poprostu relax
Cały czas robiłam coś innego i mój M słyszeć już o tym nie chciał
Gdyby nie Ania to może i w tym sezonie byłaby tam pustka......a tak M musiał przygotować miejsce, bo przecież szkoda żeby prezent się zmarnował
Narazie nie ma co pokazać........ale będzie porównanie jak ruszy
Jeszcze dzisiejszy zakup - wiśnia prunus cistena szczepiona na pniu ..........muszę jeszcze posadzić rudbekie, a tu kolejne rośliny.......same wiecie jak trudno się powstrzymać......