Dzięki Syla, zabrakło Was, bardzo myślałam jednak, że przyjedziecie
Rysio oświadczał, że bardzo ważnych spraw się dowiedział od Witka...o czym? .... może sam wyjawi.
Poza tym poleciłam kilka ogrodów do programu Maja w ogrodzie, m.in Rysia ogród będzie już niedługo, bo Maja w najbliższym czasie będzie w Tarnowie. Nie sposób ominąć ogród Richiego
Bożenka z Rh ogrodu, Greglis-Kasia z Zaczarowanego.., Goniak - Gosia znana z zamiłowania do host i przemiła Iza-Kuklik, którą zaprosiliśmy na Ogrodowisko podczas wyprawy na ChFS.
Inne ogrody na Ogrodowisku także mam nadzieję w najbliższym czasie Maja odwiedzi, bo przecież pięknych ogrodów i ogrodowych pasjonatów u nas nie brakuje.
Proszę o identyfikacje tej rośliny ,dostałam ją jako malutką sadzonkę w ubiegłym roku a teraz się rozrosła i hmm ciekawe ile jeszcze urośnie Chyba będę ja musiała przesadzić bo tutaj jest dla niej za ciasno Jest teraz bardzo ładna i ma piekne białe pióropusze
Teraz kolej na mnie, wczoraj nie miałem siły i obejrzałem tylko co zdążyliście pokazać.
Bardzo dziękuję za miłe spotkanie, w tak czarującym miejscu, Danusi i Witkowi oraz bardzo fajnym sąsiadkom, Kasi, Wiesi i Ani. Z organizowaliście Święto Róż profesjonalnie, trochę tylko róże nawaliły ale za pogodę nie można ich winić. Naprawdę wielkie podziękowania dla Danusi za forum, że umiała nas zgarnąć pod swoje skrzydła i umożliwia nam spotykać się, pisać do siebie, wymieniać się doświadczeniami, roślinami, zdjęciami..... Nie będę się rozpisywał, gdyż przede mną zrobili to lepsi mówcy. Jeszcze raz dziękuję za pokazanie swoich ogrodów, za pyszności na stole i żałuję, że nie udało mi się wszystkich poznać.
Oświadczyny ??? !!!!! ...................... Serce krwawi , że mnie nie było !!!!!!!! Oglądnęłam zdjęcia i się poryczałam ............ Pozdrawiam wszystkich uczesników a przede wszystkim Szefową z Szefunciem którego na zdjęciu brak
A ja się chciałam z Wami wczoraj podzielic niesamowitym widokiem, który mnie zaskoczył
Po powrocie z ogrodu zastałam dekorację stojaka na drewno przy kominku.... Dom wysprzątany przed wizytą gości a tu niespodzianka...Ryby suszące sie na stojaku na drewno.... Myślałam, że zamorduję M, ale zrobiłam zdjęcie....
Wkład do wędzarni przygotowany
i sama sprawczyni zamieszania czyli wędzarnia chluba M!!!
ps U mnie w google chrome nie działa ale w internet explolerze przy edytowaniu działa dodawanie zdjęć