Nie, nie, na takie foto poczekamy jeszcze 10 dni Wina nie umiem, ale nalewki robimy świetne, jak przyjedziesz oglądać róże to spróbujesz Od razu umów się z M, że będzie prowadził!
Takie dziadostwo szkoduje mi w kwiatkach rh. Stawiam na opuchlaki, ale muszą być nowe w moim ogrodzie, bo moje rh nie mają ani jednej dziurki. Odłowiłam 6 szt. na razie nowych nie widzę.
Mary Rose i Cottage Rose to moje ulubione. A Twoja Mary boska! Przekonałam się, że jest cudna. Całe moje wyobrażenie o różach angielskich mieści się właśnie w Mary.
Mary Rose i Cottage Rose to moje ulubione. A Twoja Mary boska! Przekonałam się, że jest cudna. Całe moje wyobrażenie o różach angielskich mieści się właśnie w Mary.
no te róże boskie; chyba nikt koło nich nie przejdzie obojętnie
Też je uwielbiam Irenko To moje pierwsze angielki, kwitną niesamowitą ilością kwiatów. W tym roku są marniutkie bo jesienią przesadzane i przycięte króciutko, ale kwiaty rozwiną się już w tym tygodniu
Czekam na ten widok
Ireno,wpadłam na chwilę, żeby Ci powiedzieć, że wyglądałaś w swoim żakieciku, i bez, super. Do tego miła, i jak dobrze gotujesz, próbowałam gulaszu. Kolorowych snów!
Weroniko, jesteś tak jak sobie wyobrażałam, delikatna, subtelna i elegancka ja typ szłaputa, ale ludzi umiem rozpoznać
bardzo się cieszę z poznania, chociaż nikt na tym zjeździe nie miał okazji pogadać, ruch był ciągły na 360 stopni wciąż
dziękuję za roślinki tak sobie myślę, że Bożenka tym spotkaniem odpaliła lawinę spotkań
foto z lasu, który pilnowała Bożenka, dobrze, że daleko nie musi biegać!