Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "AngelikaX"

Na zielonej... trawce :) 08:26, 09 gru 2016

Do góry
Witaj Elu fajnie, że do mnie zajrzałaś szyty na miarę? dziękuję działka ma 1300m2, w ogrodzie działam sama - czasem męża poproszę gdy dla mnie za ciężko, albo nie sięgam przy cięciu drzew

Nasza choinka będzie ubierana w przyszły weekend - fotki prezentują zeszłoroczną. Poza tym nie mam wyjścia czekam za bombkami mają być pod koniec przyszłego tygodnia.

Wielkopolskę śniegowe chmury omijają, w sumie tylko raz popruszyło ale niewiele. Mam nadzieję, że w Święta pogoda nam to wynagrodzi jako dziecko zawsze marzyłam o białych świętach, a wiadomo jakie z reguły są za to Wielkanocne utkwiły mi w pamięci białe kilka lat temu Pozdrawiam

ps. Wczoraj jeszcze działałam ogrodowo z odkurzaczem - od frontu ponawiewało mi sporo liści z ulicy albo od sąsiadów - dziś jest już czyściutko i kilka traw uwolniło się z wiązań, trzeba było poprawić
Typografia ogrodu 22:33, 08 gru 2016

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Te ze sreberkiem bardzo mi się podobają
to miło bo najtrudniejsze.na żywo wyglądają jak takie antyczne srebro płatkami nakladane
Typografia ogrodu 20:39, 08 gru 2016

Do góry
Te ze sreberkiem bardzo mi się podobają
Od nowa ... na przekór wszystkim 20:36, 08 gru 2016

Do góry
iwka napisał(a)
to była ich pierwsza choinka w nowym domu, mało tych bombek, w tym roku miałyśmy dorabiać ale synek zrobił zapas w fabryce bombek więc w tym roku będą mieli mix

co do bliźniaczek to one wszystkim zachwycone tylko nie Mikołajem Co roku są numery w Wigilię Zamówiłam im list z filmikiem i dopiero po obejrzeniu któryś raz z kolei podeszły bliżej do komputera, a tak to z daleka oglądały

Pierwsze święta w nowym domu... pamiętam swoje, choć troszkę już zleciało od tego czasu

Moja córa też Mikołaja bardzo się boi (ma 2,5 roku) w zeszłą sobotę do naszego miasta zawitał Mikołaj z konwojem oświetlonych tirów, w towarzystwie motocyklistów (oczywiście też stylizowanych na Mikołai) elfów itd. jak tylko jeden do niej podszedł... masakra była tak spierniczała z przerażeniem w oczach.... w niedzielę we Wrocławiu to samo choć w zeszłym roku oglądała też dedykowany film od Mikołaja i była zachwycona coś jej się pozmieniało

Mój ogród pod górkę... 20:32, 08 gru 2016

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Bardzo elegancko komponuję się czerń ze złotem

Bardzo mi się podoba to połączenie i zagości u mnie na dłużej.
Mój ogród pod górkę... 20:27, 08 gru 2016

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Schodów może i nie ma, ale za to jest już choinka!

Czy jestem pierwsza? Przyznać się, czy ktoś już ubrał?

Bardzo elegancko komponuję się czerń ze złotem
Na zielonej... trawce :) 20:26, 08 gru 2016

Do góry
Basiu, Aniu tak to z zeszłorocznych świąt.
Na zielonej... trawce :) 20:25, 08 gru 2016

Do góry
malkul napisał(a)
jak tam poszukiwania bombek w mięcie?
smaka mi zrobiłas na ten pokoik córki, pokażesz z w całości?

Cześć Gosiu, poszukiwania zakończone - bombki zamówione u producenta, będą wykonane pod zamówienie

a fotki córki pokoiku jutro wrzucę
Od nowa ... na przekór wszystkim 12:55, 08 gru 2016

Do góry
AngelikaX napisał(a)

ojej dopiero dziś zauważyłam super wyszły to bombkowe pomponiki bardzo mi się podobają - domyślam się że i bliźniaczki były zachwycone idealne przy takich maludach - ja jestem ciekawa ile w tym roku moja młoda wytłucze
to była ich pierwsza choinka w nowym domu, mało tych bombek, w tym roku miałyśmy dorabiać ale synek zrobił zapas w fabryce bombek więc w tym roku będą mieli mix

co do bliźniaczek to one wszystkim zachwycone tylko nie Mikołajem Co roku są numery w Wigilię Zamówiłam im list z filmikiem i dopiero po obejrzeniu któryś raz z kolei podeszły bliżej do komputera, a tak to z daleka oglądały

Ogród Mirelli 11:33, 08 gru 2016

Do góry
Mniam.... takie idealne, że aż szkoda jeść
Od nowa ... na przekór wszystkim 11:31, 08 gru 2016

Do góry
iwka napisał(a)
zdjęcie dla Angeliki, siostra mi przysłała jakieś robocze w trakcie ubierania jeszcze,
niestety nie miałam u siebie .

Było 20 pomponów ale zginęły na dużej choince. Na żywo o wiele lepiej się prezentowały. Przy trzyletnich bliźniaczkach i pięciolatku super się sprawdziły

żeby nie było krzyku zdjęcie z ubiegłego roku

ojej dopiero dziś zauważyłam super wyszły to bombkowe pomponiki bardzo mi się podobają - domyślam się że i bliźniaczki były zachwycone idealne przy takich maludach - ja jestem ciekawa ile w tym roku moja młoda wytłucze
Działka prawie w Borach Tucholskich 15:52, 07 gru 2016

Do góry
Piękne kadry w mroźnej szacie Pozdrawiam
Anna i Ogród 15:48, 07 gru 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)

Zaczęłam się zastanawiać czy wszyscy dobrze mnie zrozumieli. Moja choinka będzie zielona ale ubrana na biało. Mam wrażenie że wszyscy myślicie że całe drzewko jest białe. Mam nadzieję że się mylę i nie wprowadziłam Was w błąd.

ja Cię dobrze zrozumiałam
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 10:13, 07 gru 2016

Do góry
Hej Aniu, przyszłam popodziwiać - śliczna choinka i piernikowo już na półmetku

Choineczka pierwsza klasa i nie przejmuj się większość sprzedawanych ozdób choinkowych trąci tandectwem, ale na choince jako całość przy blasku lampek gdzieś to ginie, mnie się bardzo podoba
Pozdrawiam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:57, 05 gru 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Na taki śnieg czekam

Mirello ja tez, jakoś nas te chmury śniegowe omijają
Na zielonej... trawce :) 22:53, 05 gru 2016

Do góry
Przeglądam udokumentowane ubiegłoroczne dekoracje świąteczne i jedno mogę rzec: Wrocławska choinka może i piękna za to moja ma zdecydowanie więcej bombek hhihihi

wianuszek

Anna i Ogród 22:28, 05 gru 2016

Do góry
MonikA napisał(a)

No właśnie, ja dziś choinkę ubrałam i nie wiem czy to był dobry pomysł, bo cały czas odganiam małą (ma 1rok i 3 msc) bo mi ściąga bombki. Chciałam wiedzieć czy coś dokupić mam jeszcze i wyszło...

Moniko jeden plus wczesnego ubierania choinki przy małym dziecku - można mieć nadzieję, że do Świąt się jej "opatrzy" i spędzisz je na siedząco a nie ganiająco

ps. Moja maluda miała 10 miesięcy na święta i do tego kursowała w chodziku, żeby z rozpędu nie wylądowała na choince zastawialiśmy ją dość szeroką pufą, która była na tyle cięzka ze młoda nawet z biegu nie taranowała choinki. Córka oglądała, zachwycała się ale na szczęście nie dosięgła

Na zielonej... trawce :) 20:41, 05 gru 2016

Do góry
Matylda napisał(a)
Witam bardzo ładny ogród i podziwiam, że sama go stworzyłaś, tylko inspirując się ogrodowiskiem. Publikacji również gratuluję, faktycznie duży sukces. Pozdrawiam

dziękuję i pozdrawiam choć nie całkiem sama
Na zielonej... trawce :) 20:40, 05 gru 2016

Do góry
Wiem Aniu ale widzę światełko w tunelu... na all znalazłam i jeszcze w miejscowej kwiaciarni z giełdy ma znajoma mi przywieżć na próbę oblukam czy o ten odcien mi chodzi

Gosia tyska giełda trochę daleko

Mirellko, Reniu Choinkę wrocławską syn zażyczył sobie u nas na ogrodzie

Na zielonej... trawce :) 21:20, 04 gru 2016

Do góry
A my dziś jarmarkowo we Wrocławiu właśnie wróciliśmy, dzieciaczki zachwycone choinką i milionem lampeczek na niej i wokół rynku

prawda, że piękna?

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies