Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

Sebek 20:51, 08 gru 2016

Świetne dekoracje Bombki na zamówienie, no wiecie co
Makao_J 21:51, 08 gru 2016

Fiu fiu To ja jestem ciekawa jak wyglądają bombki pod zamówienie
ElzbietaFranka 22:17, 08 gru 2016

Witaj. Tez jestem od niedawna na forum i zagladam jakie macie ogrody, kazdy inny, kazdy inaczej sobie tworzy to co ma w zamysle.
Ile ogrod ma m2 kto ci pomaga bo jest zadbany. Jak to sie mowi szyty na miare. Ja to sama wszystko robie w moim ogrodzie oprocz koszenia trawy. Kosimy traktorkiem bo mamy sporo trawnika.
Tez w sobote bede ubierala choinke przed domem, i takie tam inne ozdoby musze pozawieszac.
Bylo duzo sniegu u nas wiec troche jestem do tylu z pracami, ale dam rade.
AngelikaX 08:26, 09 gru 2016

Witaj Elu fajnie, że do mnie zajrzałaś szyty na miarę? dziękuję działka ma 1300m2, w ogrodzie działam sama - czasem męża poproszę gdy dla mnie za ciężko, albo nie sięgam przy cięciu drzew

Nasza choinka będzie ubierana w przyszły weekend - fotki prezentują zeszłoroczną. Poza tym nie mam wyjścia czekam za bombkami mają być pod koniec przyszłego tygodnia.

Wielkopolskę śniegowe chmury omijają, w sumie tylko raz popruszyło ale niewiele. Mam nadzieję, że w Święta pogoda nam to wynagrodzi jako dziecko zawsze marzyłam o białych świętach, a wiadomo jakie z reguły są za to Wielkanocne utkwiły mi w pamięci białe kilka lat temu Pozdrawiam

ps. Wczoraj jeszcze działałam ogrodowo z odkurzaczem - od frontu ponawiewało mi sporo liści z ulicy albo od sąsiadów - dziś jest już czyściutko i kilka traw uwolniło się z wiązań, trzeba było poprawić
AngelikaX 08:33, 09 gru 2016

Makao_J napisał(a)
Fiu fiu To ja jestem ciekawa jak wyglądają bombki pod zamówienie

Hahaha Aniu normalnie wyglądają okrągłe, jednokolorowe. Po prostu wymyśliłam sobie taki kolor, że naprawdę ciężko było znaleźć. Wypatrzyłam na allegro, ale aukcja została zakończona, po kontakcie telefonicznym okazało się że mogą zrobić pod zamówienie
Muszę czekać do przyszłego tygodnia - w środę będą wysłane
AngelikaX 08:35, 09 gru 2016

Sebek napisał(a)
Świetne dekoracje Bombki na zamówienie, no wiecie co

Hahaha to tylko uprzejmość Pana z którym rozmawiałam telefonicznie - chyba miał dobry dzień inaczej dalej bym wertowała interneta
AngelikaX 08:37, 09 gru 2016

Kacha123 napisał(a)
Miętowy kolor - oryginalnie! Czekam na efekty! Śliczne dzieciaki!

Dziękuje Oj ja też czekam, zwłaszcza, że moja biało-srebrno-czarna już jakieś 7 lat z kolei więc opatrzyła mi się bardzo
malkul 10:02, 09 gru 2016

dzis jest jutro
AngelikaX 13:02, 09 gru 2016

Masz rację dziś jest jutro

proszę wrzucam zdjęcia pokoiku córki, ale jest dość trudny do sfotografowania - przez to że naprawdę malutki i dodatkowo ma kształt romba, więc nie wiem czy coś dojrzysz Mieści się przy naszej sypialni - młodą wyeksmitowaliśmy z naszego jeszcze przed roczkiem, więc ważne było aby była blisko - kiedy woła: pić, siku, mamo przykryj... itd.
W przyszłym roku, gdzieś w drugiej połowie będziemy ją przenosić na piętro, do zdecydowanie większego (odbicie lustrzane pokoju jej brata). Powoli szafy pękają w szfach od zabawek i ciuchów

a tu panoramiczne choć też za wiele nie widać

BasiaLT 13:12, 09 gru 2016

Też jestem ciekawa jak te bombki będą się prezentować