Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

kasja83 18:06, 06 gru 2016

Aniu baaaardzo oryginalny wianek!!!Choinki jestem bardzo ciekawa, rzadko kto decyduje się na białą
ewa004 18:57, 06 gru 2016

Ja miałam dwa tata biała i śliczna była .
W tym roku dokładam pudrowy róz
Mixtoorka 11:41, 07 gru 2016

Wianek z pomponów cudny! Śniegu mogę trochę przygarnąć, bo u jednego za dużo a u drugiego wcale
Makao_J 15:02, 07 gru 2016

MonikA napisał(a)

Aniu zawsze ubierałam w wigilie albo dzień przed a rozbierałam następnego dnia po Sylwestrze. Jutro Mikołajki i mój 4 letni synek mi ciągle marudził o choinkę, więc dodatkowy nacisk, no i stało się, chciałam też zobaczyć czy ozdób starczy i zostało na zewnątrz coś ubiorę. Zrobiłam stroik i mogę szaleć

No to u Ciebie już prawdziwe święta są. Choinka stoi, stroik gotowy. Nic tylko na wigilię czekać.
Makao_J 15:05, 07 gru 2016

kasja83 napisał(a)
Aniu baaaardzo oryginalny wianek!!!Choinki jestem bardzo ciekawa, rzadko kto decyduje się na białą

No Co Ty. Choinki ubrane na biało to przecież ostatnimi czasy hit. Moja będzie zielona ale ubrana na biało. Za to 3 białe całe choineczki kupiliśmy dzieciakom. Kiedyś kupię dużą białą choinkę ale jeszcze nie w tym roku. Wówczas będę mogła wykorzystać ozdoby które były do tej pory czyli złoty i czerwony.
Makao_J 15:07, 07 gru 2016

ewa004 napisał(a)
Ja miałam dwa tata biała i śliczna była .
W tym roku dokładam pudrowy róz

Zaczęłam się zastanawiać czy wszyscy dobrze mnie zrozumieli. Moja choinka będzie zielona ale ubrana na biało. Mam wrażenie że wszyscy myślicie że całe drzewko jest białe. Mam nadzieję że się mylę i nie wprowadziłam Was w błąd.

A Ty miałaś ubraną na biało czy białe drzewko ??
Makao_J 15:08, 07 gru 2016

Mixtoorka napisał(a)
Wianek z pomponów cudny! Śniegu mogę trochę przygarnąć, bo u jednego za dużo a u drugiego wcale

Z chęcią śniegiem się podzielę. Leży cały czas i nie ma zamiaru zniknąć. Przymrozek mam stale.
AngelikaX 15:48, 07 gru 2016

Makao_J napisał(a)

Zaczęłam się zastanawiać czy wszyscy dobrze mnie zrozumieli. Moja choinka będzie zielona ale ubrana na biało. Mam wrażenie że wszyscy myślicie że całe drzewko jest białe. Mam nadzieję że się mylę i nie wprowadziłam Was w błąd.

ja Cię dobrze zrozumiałam
ElzbietaFranka 21:28, 07 gru 2016

Makao - Ania kilka tygodni temu Constans podala mi namiary jak zrobic podpis. Staralam sie i padlam juz na pierwszym zdjeciu ja takiej strony nie mam czy mozesz mi pomoc.
Mam taki ekran na pierwszej stronie mojego watku, jak na zdjeciu prosze napisz mi dokladnie co zrobic.
A moze ktos inny mi pomoze

ElzbietaFranka 22:20, 07 gru 2016

Aniu prawdopodobnie chodzi o numer 44 tak napisalam, nie znam swojego, gdzie mozna sie dowiedziec. Prosze odpisz.