Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

AgataP 09:38, 05 gru 2016

Kurcze biała choinka, zacieram ręce by ją zobaczyć
Makao_J 09:48, 05 gru 2016

Witam wszystkich w pierwszy poniedziałek grudnia

Za mną ciężki weekend. Kacper był na kolejnym turnieju i wywalczyli pierwsze miejsce. Radość ogromna.

Poza tym śnieg nie ustępuje. Ja mam zimy już po czubek głowy. Od miesiąca za oknem jest biało.

Białej odsłony choinki sama jestem ciekawa. Wczoraj dokupiłam kryształki.

Remont salonu też idzie do przodu. Panele już mam. Prawie białe Okazało się że przy świetle dziennym mają inny odcień No ale lepiej takie niż za pomarańczowe albo za różowe. Będzie dobrze. Za tydzień kładziemy. Jupi.

malkul 15:27, 05 gru 2016

wianek pomopnowy ciekawy bardzo. tez ciekawam tej białe choinki
Macham Aniu
amelia_b 16:41, 05 gru 2016

Aniu cottony już gotowe
Makao_J 22:07, 05 gru 2016

malkul napisał(a)
wianek pomopnowy ciekawy bardzo. tez ciekawam tej białe choinki
Macham Aniu

Dziś dokupiłam kryształowy wąż. Podzielę go na krótsze kawałki i powieszę na choince. Najchętniej to już bym ją ubrała bo wtedy wiedziałabym czego jeszcze brakuje a tak to w ciemno wszystko biorę.
Makao_J 22:08, 05 gru 2016

amelia_b napisał(a)
Aniu cottony już gotowe

Widziałam. Super Ci wyszedł
22:11, 05 gru 2016
Makao_J napisał(a)

Dziś dokupiłam kryształowy wąż. Podzielę go na krótsze kawałki i powieszę na choince. Najchętniej to już bym ją ubrała bo wtedy wiedziałabym czego jeszcze brakuje a tak to w ciemno wszystko biorę.

No właśnie, ja dziś choinkę ubrałam i nie wiem czy to był dobry pomysł, bo cały czas odganiam małą (ma 1rok i 3 msc) bo mi ściąga bombki. Chciałam wiedzieć czy coś dokupić mam jeszcze i wyszło...
AngelikaX 22:28, 05 gru 2016

MonikA napisał(a)

No właśnie, ja dziś choinkę ubrałam i nie wiem czy to był dobry pomysł, bo cały czas odganiam małą (ma 1rok i 3 msc) bo mi ściąga bombki. Chciałam wiedzieć czy coś dokupić mam jeszcze i wyszło...

Moniko jeden plus wczesnego ubierania choinki przy małym dziecku - można mieć nadzieję, że do Świąt się jej "opatrzy" i spędzisz je na siedząco a nie ganiająco

ps. Moja maluda miała 10 miesięcy na święta i do tego kursowała w chodziku, żeby z rozpędu nie wylądowała na choince zastawialiśmy ją dość szeroką pufą, która była na tyle cięzka ze młoda nawet z biegu nie taranowała choinki. Córka oglądała, zachwycała się ale na szczęście nie dosięgła

Makao_J 23:15, 05 gru 2016

Uśmiałam się. Niezłe pomysły macie na maluchy

No ja takich maluchów nie ma ale mój eM w życiu nie zgodzi się by tak wcześnie ubrać. On jest tradycjonalistą i lubi ubierać w wigilię ewentualnie dzień przed by w wigilię pomóc mi w przygotowaniach do kolacji.
00:24, 06 gru 2016
Makao_J napisał(a)
Uśmiałam się. Niezłe pomysły macie na maluchy

No ja takich maluchów nie ma ale mój eM w życiu nie zgodzi się by tak wcześnie ubrać. On jest tradycjonalistą i lubi ubierać w wigilię ewentualnie dzień przed by w wigilię pomóc mi w przygotowaniach do kolacji.

Aniu zawsze ubierałam w wigilie albo dzień przed a rozbierałam następnego dnia po Sylwestrze. Jutro Mikołajki i mój 4 letni synek mi ciągle marudził o choinkę, więc dodatkowy nacisk, no i stało się, chciałam też zobaczyć czy ozdób starczy i zostało na zewnątrz coś ubiorę. Zrobiłam stroik i mogę szaleć
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies