Nie Martek, ławeczkę polał deszczyk, u nas lało do południa, dopiero teraz jest słoneczko. To co pod dachem, to nie doleciał deszczyk. Jak jest mokra wygląda jak naolejowana
Tak jak mówiłam niczym mebli nie maluję, tylko wiosną myję myjką
Dziękuję ze tak miłe i expresowe przywitanie. Wiosna też prezentuje się pięknie ale na razie kwiecia jak na lekarstwo. Zdjęcia nie wszystkie są opisane jest ich za dużo. Rabatę z trawami właśnie zaczynam to będziecie mogli śledzić moje dzieło. Może na początek trochę wiosny ale zeszłorocznej.
Kochani włosy, włosami, przyrostry - przyrostami, a ja byłam dziś na giełdzie kwiatowej i zakupiłam coś. Mam dziś po południu studentów z kursu Creatora, będziemy oceniać chyba straty po zimie, bo nie wiem o czym o tej porze mądrze coś powiedzieć, No i co robimy w ogrodzie wiosną.
17 dużych hortensji
Dwa wielkie bukietu fajnych tulipanów- pokarbowanych
Przeglądałem jeszcze raz cały wątek od początku... no i... strasznie spodobały mi się azalie, widziałem
je w centrum ogrodniczym ostatnio i od tamtej pory cały czas dumam... Dominiko, ile sztuk jest potrzebnych
aby uzyskać zbliżony efekt jak u Ciebie? Podobają mi się że mają taki ładny pokrój i nawet bez kwiatów
wyglądają świetnie. Szkodniki chyba ich omijają czy coś jednak ich atakuje? Co o nich sądzisz?