Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Borbetka 20:49, 29 maj 2012

Ziółka też masz obiecujące. Ja posadziłam chyba raczej do ozdoby na kuchennym parapecie no ... i uschły Nie mam ręki do domowych roślin wszelakich, ani do gotowania tym bardziej.
Neska 21:01, 29 maj 2012

Anula z ziółek będziesz zadowolona. Ja podskubuję swoje do wszelkich dań. Zastanawiam się czy nie wystawić latem swoich domowych ziół na dwór.
Sebek 21:20, 29 maj 2012

anula_wn napisał(a)
jeszcze tylko przez chwilę pocieszą me oczy, już przekwitają....

Cuuuudne zdjęcia - ale na żywo piękniejsze te rh
Diana 22:30, 04 cze 2012

anula_wn napisał(a)

śliczne ujęcie, wszystko wygląda cudnie....zaprasza żeby wejść i usiąść ..........
kaisog1 22:37, 04 cze 2012

bociek napisał(a)
Matko i corko, ktos tu wspominal o sushi.... Aaaaaa, mam slinotok Anula, wypozycz M na kilka dni Do robienia sushi I moze by cos mi na scianie w sypialni machnal, jakis elegancki rzucik

Ja nie wiem skąd Anula takiego wypożyczyła Do malowania, garów, układania podłogi i jeszcze oko przymyka na wybryki ogrodowe żony..... toć to IDEAŁ!
Leida 22:38, 04 cze 2012

Anula, ale mnie rozbawiłaś tą dynia, chyba będziesz musiała obdzielać całe ogrodowisko bo tyle zupy nie przejesz. Przy założeniu, że jedna ma 40 kg ( a widziałam ich tam wiecej niż jedną w tych doniczkach) to........

Już sobie je wyobraziłam u Ciebie na trawniku, albo na podjeździe.

Ja też się melduję w Twoim wątku, coś niecoś poczytałam ale na przeczytanie od początku do końca to chyba potrzebuje zimy.
monteverde 22:44, 04 cze 2012

zawsze można zamrozić dynię robiłam w tamtym roku dżemy z dyni i antonówki wyszły super Anulka dzięki,że miałam możliwość ponownego spotkania z Tobą jak i zwiedzenia Twojego ogrodu, pozdrawiam
anula_wn 22:44, 04 cze 2012

Diana - zapraszam ! taras stoi otworem w dni pogodne poduchy na mebelkach

Gosia, no nie przesadzaj kobieto ! bo mu się jeszcze w głowie poprzewraca..... i co ja zrobię.....?
i wybryków zabroni..... ehh

Bociek, przegapiłam Twój ślinotok....a wczoraj mi M na kolację wykonał sushi jak z teatru wróciłam no dobry jest, wiem jeśli da się wypożyczyć - bierz (ale oddany ma być w stanie nienaruszonym)

Leida moja miła ! witaj u mnie zrobię kiedyś (zimą?) wizytówkę ogrodu , będzie mniej do czytania
co do dyni, to widziałaś - małe jeszcze, więc nie wiadomo czy ja choć kilogram z niej uzyskam.... a zupkę lubimy, oj lubimy ! zwłaszcza jak (Gosia, nie śmiej się!) mój M ugotuje

Aniu (Monteverde) o tyle jeszcze miałam Cię zapytać !!! miło było Cię spotkać ponownie, i to u mnie ! dziękuję za pomoc przy sadzonkach (od razu im lepiej)
co do dyni, to ja tylko zupy i zamrażamy mus, zimą - idealne !

kaisog1 22:46, 04 cze 2012

no i jak tu sie nie śmiać?! hahhahahahahahaha
monteverde 22:53, 04 cze 2012

Aniu (Monteverde) o tyle jeszcze miałam Cię zapytać !!! miło było Cię spotkać ponownie, i to u mnie ! dziękuję za pomoc przy sadzonkach (od razu im lepiej)
co do dyni, to ja tylko zupy i zamrażamy mus, zimą - idealne !

a dżemów nie lubisz ? spróbuj w tym roku z żelfiksem dr.Oetkera 3 x 1, a jak Twoja dynia nie urośnie, to będzie u mnie