Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Borbetka 11:40, 29 maj 2012

Sebku, pogoda Wam dopisała, jak doczytałam, więc zdjęcia będą piękne. Nie mogę się doczekać kolejnych. A te żurawki niesamowite.
malwes 11:50, 29 maj 2012

Sebek napisał(a)
Może to nie zdjęcia z Chelsea, ale aktualne Cieszę się, bo zamówiony przeze mnie bukiet na sobotę jest śliczny

Piękny....śliczny kolor. Delikatny.
Sebastian - coś dla siebie przywiozłeś z Chelsea?
Martek 11:54, 29 maj 2012

Chyba skupię czosnki swoje w jednym miejscu ))
anula_wn 12:11, 29 maj 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)

Oj widać, że Wam fajnie tam było

a najlepsze jest to, że popaczcie jak Danusia nas rozstawiła - wcześniej nie wiedziałem o co chodzi, że Ewa na prawo, a ja na lewo - a to pod kolor czosnków!!! Ewa stwierdziła, że Danusia nawet z ludzi kompozycje umie robić

Piękna ta kompozycja! Danusia ma podejście i do kwiatów i do ludzi Mówiłam już: Czarodziejka!

to zdjęcie jest cudne!!! kolorystyka fantastyczna, nawet Danusi okulary złapały odpowiedni kolor od słoneczka
Ania 12:49, 29 maj 2012

Sebek cudne zdjęcia, wow chłopaku toś Ty w niebie był
Gardenarium 17:19, 29 maj 2012

Sebek napisał(a)

o WOW ! Ja też tam chcę! Jak to się zapisuje na taki wyjazd? Jakieś bilety, noclegi, gdzie, kiedy? Może za rok się uda !

Też chcę wiedzieć.Sebastianie! Opowiadaj co i jak! Prosimy!

Prywatnie - nie opłaca się - trzeba załatwiać przez biuro - ale Danusia chyba coś kombinowała ...

Zimą w przyszłym roku będziemy kombinować z wyjazdem Ogrodowiska, a tymczasem mamy przed sobą kolejny wyjazd w lipcu na te kilkanaście ogrodów i kolejni Ogrodowiskomaniacy zachłysną się pięknem ogrodów angielskich hrabstwa Norfolk

Instagram Ogrodowiska
gagu 17:30, 29 maj 2012

Wiatj Sebku
Przyszłam się przywitać bo choć znam Twoje wątki to jeszcze się nie udzialałam
Oj zazdroszczę Wam tego wyjazdu, widać po tych kilku zdjęciach, że było niesamowicie Ostatnie zdjęcie super pozdrawiam Aga
Sebek 20:40, 29 maj 2012

malwes napisał(a)

Może to nie zdjęcia z Chelsea, ale aktualne Cieszę się, bo zamówiony przeze mnie bukiet na sobotę jest śliczny

Piękny....śliczny kolor. Delikatny.
Sebastian - coś dla siebie przywiozłeś z Chelsea?

Przywiozłem karłowatego kosmosa, sadzonki pelargonii ukradzione Lady Morton oraz 4 breloczki i flagi angielskie - już rozdane
Borbetka 20:42, 29 maj 2012

Sebek, do Norfolk też jedziesz?
Sebek 21:06, 29 maj 2012

Oj nie - nie wyrobiłbym się