Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród z perspektywą na przyszłość 14:02, 30 sie 2012

Do góry
Wianek wygląda bosko, a trawnik - łaaaaaał - perfekcyjny! Nawet ja takiego nie mam!!!
Ogród Magdalenka 13:57, 30 sie 2012

Do góry
grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
O jakich wiankach mowa? Chyba coś przegapiłam, widziałam wianek z hortensji...a z jabłuszek rajskich nie. A mam taką przypadłość, że jak słyszę słowo "wianek", to nadstawiam uszu jak zając.

Aga jak to nie wiesz o wiankach .... .... z jabłuszek rajskich nie widziałaś u mnie , bo nie mam jabłuszek ...... jeszcze ....

tu masz instrukcję od Moniki :

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1546-ogrod-z-perspektywa-na-przyszlosc?page=125

a tu jest najnowszy ....:

Made in Monika

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1546-ogrod-z-perspektywa-na-przyszlosc?page=160

Ogród Magdalenka 09:50, 30 sie 2012

Do góry
O jakich wiankach mowa? Chyba coś przegapiłam, widziałam wianek z hortensji...a z jabłuszek rajskich nie. A mam taką przypadłość, że jak słyszę słowo "wianek", to nadstawiam uszu jak zając.
Ogród Magdalenka 09:35, 30 sie 2012

Do góry
GabiK ... no to masz towar deficytowy na wyciągnięcie ręki .... na wianek .... jak masz ochotę to idź i sprawdź ....może w tym roku też są
Ogród z perspektywą na przyszłość 08:50, 30 sie 2012

Do góry
Jakie bukszpany! Jaki trawniczek! Jaki wianek! Jaki taras! Monika wszystko masz the best!
Ogród Magdalenka 23:00, 29 sie 2012

Do góry
GabiK napisał(a)
Magdo, nadrobiłam. Ale się u Ciebie dzieje.
Wianek świetny, hortensje bujne. Moje jakieś małe kwiaty mają.

Kupujesz drzewko w róg w tym roku?

Cześć GabiK .... moje horti dostawały magiczną siłę .... pewnie dlatego tak bujnęły ....
... drzewko bardzo chcę , ale czekam na wrzesień/październik, ma być większy wybór.... dostałam cynk od pana z punktu , gdzie mam najbliżej i mogę kontrolować sytuację .... pan od bukszpanów na razie też niedostępny .... przeciągnie mi się ta realizacja .... ale mam nadzieję, że się powiedzie
Ogród z perspektywą na przyszłość 22:48, 29 sie 2012

Do góry
Nom - na przykład Jabłoń 'Ola', lub 'Winter Gold'

Wianek - cudo, a za instrukcję wykonania całowanie rączek
Ogród z perspektywą na przyszłość 22:25, 29 sie 2012

Do góry
Dziewczyny, wianuszek też bardzo mi się podoba, choć niestety zmieni kolor na czerwony (tak mówi teściowa). Zobaczymy. Taki mi się podoba, boczerwony mam zawsze na święta
Filiżanka, moja naj najbardziej ulubiona w kropeczki, ostatnia, więc piję bardzo ostrożnie

Na wianek trochę wychodzi. Na taki mały z 80 mniej więcej. Poza tym jest trochę odpadów i co ważne, jeżeli jakieś będzie odbite (powinny być zrywane a nie zbierane) to zgnije niestety i pal licho wianek. Na wiosnę sadzę takie u siebieJak będziecie szukały to chodzi o rajskie jabłuszka
Ogród z perspektywą na przyszłość 22:02, 29 sie 2012

Do góry
Monika pięknie .... wianek, donice, filiżanka........... ach te jabłuszka........ chodzę i rozglądam się po drzewach .... dzisiaj już namierzyłam jakąś dziwną jabłonkę w centrum Wrocławia..... stałam i gapiłam się na nią .........ale okazało się , że to normalna jabłoń .......ludzi się na mnie dziwnie patrzyli ........ nic to.... szukam dalej

pewnie dużo tych jabłuszek wchodzi na wianek ?
Ogród z perspektywą na przyszłość 21:29, 29 sie 2012

Do góry
....ja też pomyślałam jak Ana, że to wnętrze.......
Śliczności....kolory....wianek...donice...
że Ci teściowej zazdroooooszczę to już pisałam....ale teraz to i tej torby jabłuszek coś od niej przywiozła...
...też mam smaka na takie jabłuszka....zielone....czerwone mi kiedyś pasowały...jak dom był z czerwonej cegły....
Ogród z perspektywą na przyszłość 21:13, 29 sie 2012

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Wianek ukończony

]

O żesz W pierwszej chwili pomyślałam, ze to zdjęcie z wnętrza domu dopiero po chwili załapałam, że to taras Pięknie!

PS. Nawet filiżankę masz zgraną kolorystycznie
Ogród z perspektywą na przyszłość 20:02, 29 sie 2012

Do góry
Wianek ukończony

Ogród Magdalenka 13:54, 29 sie 2012

Do góry
Magdo, nadrobiłam. Ale się u Ciebie dzieje.
Wianek świetny, hortensje bujne. Moje jakieś małe kwiaty mają.

Kupujesz drzewko w róg w tym roku?
Ogród z perspektywą na przyszłość 21:26, 28 sie 2012

Do góry
agata_chroscicka napisał(a)
Hej Monika. Floriada rzeczywiście inna niż w lecie - bardziej trawiasto. A ten wianuszek to cudo faktycznie. Dobrze, że ja nie mam do takich rzeczy cierpliwości bo zaraz też bym leciała robić

A widzisz, to następnym razem dostaniesz wianek w prezencie
Ogród z perspektywą na przyszłość 19:49, 28 sie 2012

Do góry
też się wpisuję na listę jeżeli można .... piękne ogrody , miejsca, nasadzenia przy kapliczce chętnie bym przeniosła do siebie .... .... wianek C U D N Y ... chyba posadzę taką jabłoń u siebie dla tych jabłuszek ... nie ma innego wyjścia .......

Ogród z perspektywą na przyszłość 17:30, 28 sie 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Żebym sobie miala ze wszystkich palców krew upuścić to taki wianek zrobię. Czy takie jabłuszka można kupić????

W sklepie ich nie widziałam, ale wiele osób ma je już w swoich ogrodach. Też myślę o zasadzeniu, włąśnie na potrzeby wianków. A może ktoś na ogrodowisku odstąpi Ci kilogram z własnego drzewka?
Ogród z perspektywą na przyszłość 17:02, 28 sie 2012

Do góry
Żebym sobie miala ze wszystkich palców krew upuścić to taki wianek zrobię. Czy takie jabłuszka można kupić????
Ogród z perspektywą na przyszłość 17:00, 28 sie 2012

Do góry
Obwódki teściowej

Wianek made by teściowa (kopjuję go tak mi się spodobał )

Dla zainteresowanych kroczki

owijamy wianek mchem takim z lasu wokoło drutem

a potem pmrzyponamy rajskie jabłuszka za pomocą wykałaczek

.... teraz kończę już u siebie, bo czasu mi tam nie starczyło
Ogród z perspektywą na przyszłość 22:39, 27 sie 2012

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Wlasnie wracam z Holandii i mam wiele fotek z ogrodami,wiankami i oczywiscie z Floriady.spotkalam sie z Agata i jej rodzina,takze wyjazd udal sie na100% .jutro fotki.
Magda,ciesze sie,ze wianek wyszedl i jest piekny.jabluszka mam i jada ze mna.szkoda,ze nie odczytalam wiad wczesniej.tescie maja cale drzewo.jak mi zostana to Ci wysle,ale nie obiecuje.nie wiem ile mi wtjdzie

Monika dziękuję .... nie rób sobie kłopotu z jabłuszkami .... znajdę gdzieś u nas .... ... fajnie, że już jesteś .... czekam cierpliwie na nowe fotki ....
Ogród z perspektywą na przyszłość 21:12, 27 sie 2012

Do góry
Wlasnie wracam z Holandii i mam wiele fotek z ogrodami,wiankami i oczywiscie z Floriady.spotkalam sie z Agata i jej rodzina,takze wyjazd udal sie na100% .jutro fotki.
Magda,ciesze sie,ze wianek wyszedl i jest piekny.jabluszka mam i jada ze mna.szkoda,ze nie odczytalam wiad wczesniej.tescie maja cale drzewo.jak mi zostana to Ci wysle,ale nie obiecuje.nie wiem ile mi wtjdzie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies