Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

JulkAd 22:11, 29 sie 2012

Witaj Magdo, spacerowałam, spacerowałam i w końcu jakiś znak trzeba zostawić, więc pozostawiam i dobrej nocki życzę

Ogód śliczny, taki poukładany
Evchen 22:27, 29 sie 2012

Magdziu... ptaszynki cudne!.. a przy tych rojnikach wyglądają jakby zaczęły smakowite śniadanko śliczna róża sąsiadów.. że do Ciebie chce...?.... swój do swego ciągnie

Magduś, czy ja dobrze pamiętam, że zastanawiałaś się nad tym jak ukryć drewutnię?... wymysliłaś coś?...
noemi 23:00, 29 sie 2012

GabiK napisał(a)
Magdo, nadrobiłam. Ale się u Ciebie dzieje.
Wianek świetny, hortensje bujne. Moje jakieś małe kwiaty mają.

Kupujesz drzewko w róg w tym roku?

Cześć GabiK .... moje horti dostawały magiczną siłę .... pewnie dlatego tak bujnęły ....
... drzewko bardzo chcę , ale czekam na wrzesień/październik, ma być większy wybór.... dostałam cynk od pana z punktu , gdzie mam najbliżej i mogę kontrolować sytuację .... pan od bukszpanów na razie też niedostępny .... przeciągnie mi się ta realizacja .... ale mam nadzieję, że się powiedzie
noemi 23:02, 29 sie 2012

JulkAd napisał(a)
Witaj Magdo, spacerowałam, spacerowałam i w końcu jakiś znak trzeba zostawić, więc pozostawiam i dobrej nocki życzę

Ogód śliczny, taki poukładany

Witaj Julita fajnie, że się odezwałaś .... dziękuję za odwiedziny i zapraszam , zapraszam .... również życzę spokojnej nocy

... dziękuję
noemi 23:05, 29 sie 2012

Evchen napisał(a)
Magdziu... ptaszynki cudne!.. a przy tych rojnikach wyglądają jakby zaczęły smakowite śniadanko śliczna róża sąsiadów.. że do Ciebie chce...?.... swój do swego ciągnie

Magduś, czy ja dobrze pamiętam, że zastanawiałaś się nad tym jak ukryć drewutnię?... wymysliłaś coś?...

Ewo dziękuję za pochwały .... co do drewutni , nic nie wymyśliłam .... miała być przeróbka ... chcę ją przemalować i zmienić dach ...... na razie nic z tego ... stoi sobie brzydula ... tak musi być ... na razie ..... ale , ale ... jutro się przypomnę M. , że obiecał ....
finka 23:11, 29 sie 2012

Jabłuszka u mnie u mnie !!! rączkę wyciągam i wyrywam się . Całe drzewko. Jutro ozdjęciuję i zapytam Was czy takie by odpowiadały!!!

a tymczasem zmykam...

noemi 23:22, 29 sie 2012

finka napisał(a)
Jabłuszka u mnie u mnie !!! rączkę wyciągam i wyrywam się . Całe drzewko. Jutro ozdjęciuję i zapytam Was czy takie by odpowiadały!!!

a tymczasem zmykam...

Finka....wróć ........ po pierwsze to bardzo ładnie Ci w nowym kolorze włosów ....

a po drugie to jabłuszka biorę w ciemno........... nie wiem jak Cię wyściskać !!!!

grupa_trzyma... 00:02, 30 sie 2012

Madziu! Wpadłam do Ciebie pozaglądać tu i tam...I bardzo mi się podoba! Rojniki z ptaszkami - mistrzostwo świata! Pięknie sobie przysiadły te ptaśki. Kiedyś miałam dużo rojników. Powysadzałam je w ogrodzie i zniknęły. A Twój pomysł z doniczką jest świetny. Masz też te rojniki z "pajęczynką"? Nie pamiętam jak się nazywają...

noemi 00:12, 30 sie 2012

Aga rojniki z pajęczynką? to te co zwisają ? ...bo ja nie wiem jak one się nazywają ....ale cudne są , w doniczce nie znikają polecam taką dekorację , słońce im nie strasznie , prawie ich nie podlewam.... same rosną
dziękuję że zajrzałaś .....
Wieloszka 08:05, 30 sie 2012

finka napisał(a)

Ooooo jak dobrze! Finka z nieba nam spadasz, bo ja jak jakaś..... blondynka zwalniam przy każdej przydrożnej jabłonce i jabłka oglądam - rajskie one czy nie No bo Madzia kazała mi szukać... Jak dobrze, że już nie muszę