Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

kwiatholandii 20:02, 29 sie 2012

Wianek ukończony

kwiatholandii 20:06, 29 sie 2012

Tydzień temu nawieżliśmy trawnik. Jest piękny dywanik Świeżo ścięty

JulkAd 20:08, 29 sie 2012

kwiatholandii napisał(a)
No i zapomniałam się pochwalić, że od słynnej bukszpanowej cioci przywieźliśmy kilka bukszpanów na żuwopłot. Oby przetrwałay, bo były kopane z gruntu. Wczoraj już posadzone

Dlaczego mają się nie przyjąć to twarde sztuki są...a cena? - powalająca, dlaczego tutaj tak nie można
Ana 21:13, 29 sie 2012

kwiatholandii napisał(a)
Wianek ukończony

]

O żesz W pierwszej chwili pomyślałam, ze to zdjęcie z wnętrza domu dopiero po chwili załapałam, że to taras Pięknie!

PS. Nawet filiżankę masz zgraną kolorystycznie
anna_studio 21:29, 29 sie 2012

....ja też pomyślałam jak Ana, że to wnętrze.......
Śliczności....kolory....wianek...donice...
że Ci teściowej zazdroooooszczę to już pisałam....ale teraz to i tej torby jabłuszek coś od niej przywiozła...
...też mam smaka na takie jabłuszka....zielone....czerwone mi kiedyś pasowały...jak dom był z czerwonej cegły....
baraga1904 21:39, 29 sie 2012

....wspaniale zaaranżowane...myslałam to samo co dziewczyny - że to wnętrze i chyba ta filiżanka mnie zmyliła pięknie...i smakowicie
noemi 22:02, 29 sie 2012

Monika pięknie .... wianek, donice, filiżanka........... ach te jabłuszka........ chodzę i rozglądam się po drzewach .... dzisiaj już namierzyłam jakąś dziwną jabłonkę w centrum Wrocławia..... stałam i gapiłam się na nią .........ale okazało się , że to normalna jabłoń .......ludzi się na mnie dziwnie patrzyli ........ nic to.... szukam dalej

pewnie dużo tych jabłuszek wchodzi na wianek ?
kwiatholandii 22:25, 29 sie 2012

Dziewczyny, wianuszek też bardzo mi się podoba, choć niestety zmieni kolor na czerwony (tak mówi teściowa). Zobaczymy. Taki mi się podoba, boczerwony mam zawsze na święta
Filiżanka, moja naj najbardziej ulubiona w kropeczki, ostatnia, więc piję bardzo ostrożnie

Na wianek trochę wychodzi. Na taki mały z 80 mniej więcej. Poza tym jest trochę odpadów i co ważne, jeżeli jakieś będzie odbite (powinny być zrywane a nie zbierane) to zgnije niestety i pal licho wianek. Na wiosnę sadzę takie u siebieJak będziecie szukały to chodzi o rajskie jabłuszka
Ozz 22:48, 29 sie 2012

Nom - na przykład Jabłoń 'Ola', lub 'Winter Gold'

Wianek - cudo, a za instrukcję wykonania całowanie rączek
Wieloszka 08:50, 30 sie 2012

Jakie bukszpany! Jaki trawniczek! Jaki wianek! Jaki taras! Monika wszystko masz the best!