A wiesz że ja mam bardzo podobny, stoi w lesie pod bukami które daja cudowny cień w upalne dni i ja Ciebie zapraszam na posiedzenie na nim i może jeszcze na coś przy okazji.
Wiesz, nie wiem jak będzie z nutkajskimi, ale widać mąż doczytał, bo on je wybrał i posadził
z kolei nie wiedziałam, że anemony to zawilce sadziłam w tym roku, może przezimują i będę się cieszyć w przyszłym roku
a tak z daleka wygląda rabata z rh, a już niebawem pod mur pójdą buki szczepione na pniu tricolor i żarnowce na pniu
Za zawilce trzymam kciuki! Miałam mieć takie w bukiecie ślubnym, ale stanęło na kantedeskiach
Moje wymroziło... swoje okryj, może przezimują - śliczne są!
Rabata z rh piękna - z daleka też! Z tymi nasadzeniami w rogu, magnolią - ślicznie
A jakie ładne kulki z tych bukszpanów variegata
Irenk żarnowców bym Ci nie radziła, bardzo łatwo wymarzają .
Oj żeby już było docelowo, to by było w ogóle super ale cieszę się tym co mam zgromadziłam wszystkie irysy razem, jak się pojawią to je pooznaczam na przyszłość póki co odróżniam tylko te które były pierwsze u mnie, otrzymane od Rodziców, bo mają największą kępę o te
ale pamiętaj że nie widzę sąsiedztwa, nie wiem gdzie całość dajesz, więc miej to na uwadze- myślę o hakuro
Tak wiem, zrobię dziś zdjęcia tak aby było widać okolicę. Zmykam po maluchy
Tak to wygląda obecnie, rabata plewi sie dość powoli, bańki mamy zamiar wkopać w długi weekend. Po lewej stronie są róże, mają być pnące a przed nimi 3 lawendy. Dalej rabata typowo jednoroczna, przynajmniej na razie
I zakupy dzisiejsze (rząd na dole to dzisiaj robione sadzonki, )
Super te Ci wszystko rosnie! Zakupy solidne
Co do katalogu to zerknij Gosia na Allegro. Ja tam kupilam za 54 zl. Fakt nie jest to za darmo ale inaczej musialabym czekac na przyszly rok zeby cosik bylo taniej!