Wizytówka - Miłkowo moje miejsce na Ziemi
10:26, 05 kwi 2012
Domi dzięki, że zaglądasz. A jak Twoje zakupy u Kulasa?
Hej Basiu!
Uff, złożyłam jedną...
Nie kupowałam przez allegro, tylko prosto w tej firmie - mają taniej. W sumie chyba warte swojej ceny - drogie nie były... ale na pewno dłużej posłyżułyby takie z pełnych prętów i zrobione w całości - nie z rurek skręcanych jak te... no ale nie znalazłam nikogo kto by się na miejscu podjął ich zrobienia nie w kosmicznej cenie - za 6 szt gość zawołał 1200 zł...
Te nie są nadzwyczajnie stabilne - dość lekkie. Wiadomo że 194 cm to długość całkowita. Mogliby podkreślić, że po wbiciu w ziemię będą niższe, ale to w sumie logiczne.
Po wbiciu w ziemię będą pewnie mojego wzrostu lub nieco wyższe - ale zadawałam sobie z tego sprawę. Cóż, mam nadzieję nie rozsypią się zbyt szybko... na pewno lepsze niż kije bambusowe które miałam rok temu pod pnącą fasolę
![]()
![]()
![]()
No kto by pomyślał, zż wystarczy kopiuj i wklej zdjęcia z iphona zamiast synchronizacji.... Dobrze, że młodzież jest w domuto wyratowała z opresji :0
Zatem obiecana nowa dostawa w Wilczychach. Donice ceramiczne
Ale w cenie ok 80-120 zł w zależności od rozmiaru. Czyli już nie tak tanio
![]()
Te po ok 70-80 zł
![]()
I taki komplet zamówiłam do postawienia na schodach przed drzwiami, ale cena za 3 donice 250 zł...
![]()
Też dołączę do zachwyconych pięknymi zdjęciami. Krokusy niebieskie śliczne. Pozdrawiam.
Witam
Czy ktoś tu wspominał o kiełbasię?
![]()
Kiełbaski jest tylko 10 kg.
3 słoiki to nie dlatego, że zabrakło osłonek, a dlatego, że wysiadł mój pomocnik.
Dostałem też czosnki od sąsadki - nie wiem jakie to, ale kwitną w maju na biało - to chyba będzie ich stałe miejsce
![]()