Monitka, czy robilas rysunek na zdjeciu swojego ogrodu? Sorki bo nie widze Sprobuj nie sadzic kilku pojedynczych roznych drzew, masz tu dwa rozne - daj albo jedno, albo trzy takie same moze....
Danusiu troszkę wcześniej przywitałam się dłuższym postem - ale umknął chyba wśród przepięknych zdjęć z wczorajszej fotorealacji - z tym drugim postem też się wcięłam i wyskoczyłam jak Filip z konopii
Mam chyba nie pełne menu w pasku do pisania postów bo nie mam żadnych emotikonek - a widzę że ich używacie....
A ja wrzucę jeszcze gorsze zdjęcie z ptaszkiem ,ale może ten lot będzie na tyle charakterystyczny ,że z miejsca będziesz Bogdziu wiedziała co to .Ptak z pewnością większy od wróbla Coś jak drozd ?
Widać jakieś zółte czy pomarańczowe barwy .To czubek bardzo wysokiej choinki .On tak wzlatywał jakby popisywał się przed samicą ...?
Ostrokrzew ma stożkowy pokrój, a więc będą pasowały wszelkie kulki.
Ja bym także polecała ostrokrzew drobnolistny o żóltych listkach - Ilex crenata "Golden Gem" - będzie fajny kontrast
bardzo piękny obrazek !
i w ogóle wykończenie domu łącznie z kompozycjami kwiatowymi, wszystko przemyślane, wykonane z precyzją, dbałościa o szczegóły - bardzo mi się podoba
a to kora mojego klonu - niestety nie mogę znaleźć etykiety - to co dziś widziałam na korze to raczej nie rokuje dobrze - zdjęcia kiepskie ale może coś widać
Marto a gdzie były posadzone te wrzoście ? ja mam na skalniaku i jakoś przetrwały
ale szkód też mam trochę
jeszcze ławeczka i kulki i przechodzimy do spraw trudnych
coś przy cięciu było nie tak bo mam teraz taką moją jedyna kulkę bukszpanową
musiałaim zrobić zdjęcie bo mnie zaczepiły