Jeszcze pokażę mój skalniak..miałam prezentować po kolei, ale trudno..... historia skalniaka jeszcze będzie... na razie jest niezbyt reperezentacyjny, bo ciągle w budowie.
Trawy muszę przesadzic z tego samego powodu co przesunąć basen....zasłaniają cały widok na skalniak.... Przesunę je w bok pod jodełki.... tak jak narysowałam. Trawy są piękne, mało wymagajce w obsłudze i naprawdę mi się podobaja

W moim przypadku niewiele jest rzeczy z których jestem zadowolona, a zrobiłam w tym ogrodzie.
Pokazuję foto by już nadać klimat całosci...zdjęć za dużo nie mam, bo basen zawsze zasłaniał wszystko i na kadej focie widac moje pobojowisko z którym walczyłam do późnej jesieni. Do przemeblowania są lampy i słupek z gniazdami na wtyczki i wiele innych rzeczy, ale to dopiero wiosną.
Widok skalniaka od strony jodełek i katalpy...
Widok skalniaka od strony domu czyli wejscie w ścieżkę pomiędzy skalniakaiem a różnymi krzewami i liliowcami (za brzózką..stąd nie widać)
Widok skalniaka od tyłu czyli w stronę domu. Po lewej widać kolejne miejsce-kandydata gdzie mogłabym posadzić w rzędzie rh: