Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

Joanka 10:04, 06 maj 2012

No nie wiem
W Kubusiowie mam bojowe zadanie.......
Lena 10:22, 06 maj 2012

Gosiu stanowczo za rzadko do Ciebie zaglądam - to się musi zmienić
Widzę tu fajną "babkę" z poczuciem humoru i ogromnym zapałem do pracy - efekty mówią same za siebie
Twoje miejsce na ziemi jak ze snów...
Samotnię chętnie przeniosłabym do siebie...tylko działki brak
Pozdrawiam
hanka_andrus 10:43, 06 maj 2012

Całe szczęście,że nie trzeba wody z jeziora nosić do podlewania,ale i tak sporo roboty! Mniej będzie jak wszystko zarośnie roślinami,przez ciebie sadzonymi. Fasolowe podpórki ...mistrzostwo!
kaisog1 11:14, 06 maj 2012

Marzenko mnie sie tak spodobał ten projekt w gazecie, że nie mogłam przejść obok niego obojętnie. Całe szczęście, że Danusia była akurat u mnie i zmodernizowała ten projekt A co do bukszpanu.... to ja tyż załuję, że tak daleko mam. Jednak jak będziesz się tam jeszcze wybierać to daj znać A jakby to nie był problem to byś mi kurierem podesłała te cuda Bo przyznam szczerze, że za taką cenę to sie bardzo opłaca....

Ana i pomysleć, że to dopiero początek

Sebek uwierz mi na słowo, że mój warzywnik jest malutki w porównaniu do warzywnika sąsiadów Juz im zapowiedziałam, że musze u nich koniecznie zdjęcia porobić

Beatko bo to mój pierwszy samodzielny warzywnik. Pojęcia nie mam ile wychodzi z jednej paczki warzyw dlatego siałam po paczce (wiem jedynie ile wychodzi ogórków z pięciu torebek - w zeszłym roku tyle nasadzili sąsiedzi ...i kleli ) W zdzieraniu darni to pewnie, że będziemy się wspierać. Jednak wiem już na pewno, że nie będę sadzić nic w trawie a potem kopać hihihiih

Zbyszku pewnie, że będę pokazywać. A za trzymanie kciuków buziak wielki

Asia no właśnie... zadanie... Czy już się przygotowałaś mentalnie???

Lena witaj i zapraszam częściej Dzięki za komplementy pod moim adresem Mój M z pewnościa by sie z Tobą nie zgodził, no ale, który by sie zgodził??? Miejsce faktycznie mamy fajniutkie. Mnóstwo pracy jeszcze tam trzeba ale mam nadzieje, że przed emeryturą sie wyrobię

Haniu no z wodą narazie kiepsko bpo ciągnięta od studni opadowej i kiepskie ciśnienie jest. Ale Tato powiedział, że coś wymyśli A podpórki są na ogórki nie fasolę
Danusza 12:15, 06 maj 2012

I widoczek z naszego balkonu

dla tego widokun warto żyć!
Neska 14:19, 06 maj 2012

Gocha ale zmiany. Cieszę się, że dzwonki nie padły. Warzywnik olbrzymi. Samotnia wyszła super.
bociek 16:54, 06 maj 2012

Gosia, no ja Ci nic nie powiem normalnie. Taaaaaakie spoznienie!!!
Mijalam sie z Wami, ja wyjezdzalam, a Wy dokladnie w tym momencie skrecaliscie z glownej drogi do szkolki w Pechcinie. Nawet zauwazylam, ze jestes wsciekla jak osa. No mine mialas niezla Teraz wiem dlaczego. Mam nadzieje, ze mimo tej przygody wszystko jest OK. Mnie starszy Pan probowal swoim samochodem przepchnac do wyjscia, ale mu sie nie udalo i jeszcze nakrzyczal na mnie, a potem musialam jechac. Szkoda, ze sie nie spotkalysmy - moze innym razem.

Samotnia czad kompletny Tak trzymaj!!!
mira68 11:36, 07 maj 2012

Tak Gosiu wybrałam narazie bardziej oszczędny sposób trochę pieniędzy poszło na bruk a kora może kiedyś mój syn mówi mamo i tak za 5 lat to wszystko zmienisz
kaisog1 12:05, 07 maj 2012

Tak się rozlazłam po Waszych ogrodach, że zapomniałam tu odpisać wczoraj No ale takie zmiany u niektórych, że trzymaj się duszo z majtkamy

Danuszo dziękuję

Kasia Dzwonki jak marzenie Warzywnik faktycznie wielgaśny... ale jak to wczoraj Wiesi powiedziałam: "jak się wkurzę, to pierdyknę to wszystko i już" No samotnia już coraz lepiej wygląda. Nie mogę się doczekać jak drzewa tam wsadzę ale muszę najpierw skombinować jakiś transport

Boćku no spóźnienie mieliśmy niezłe.... gdybyśmy nie zabłądzili to bylibyśmy punktualnie No szkoda wielka żeśmy się minęły

Mira i dobrze Ja też mam tryb oszczędnościowy włączony
Milka 12:46, 07 maj 2012

Danusza napisał(a)

I widoczek z naszego balkonu

dla tego widokun warto żyć!

Gosia, taki widok to marzenie wielu, piękny
A jak stworzysz całość, tę białą oazę spokoju, będzie cudnie

jak i gdzie pogryzł cię pies, bo się nie doczytałam?