Graby ładne, a buki jeszcze ładniejsze. U mnie buki mają do tej pory większość liści na sobie.
Tak wygląda teraz buk, taki najzwyczajniejszy ze szkółki leśnej
W 2011 roku zaczęliśmy przebudowę domu ... ze wszystkimi tego konsekwencjami dla ogrodu. Większość zdjęć z tego roku uwiecznia przebudowę ale parę się znalazło z samym ogrodem
Wszyscy marzymy już o wiośnie ale niestety u nas nadal zima i mróz...
Dzisiaj w nocy było -19 stopni a zapowiadają jeszcze więcej...
W dzień troszkę cieplej ale mrozik trzyma...
Za to widoki bajeczne... Słoneczko... błękitne niebo... Od razu piękniejszy świat
Pomalutku Małgoś, pomalutku, nie od razu Kraków zbudowano...onaczyłam Ci na czerwono Twój wątek i gdzie pisze ilość wejść...czyli Twoi goście Wejdz na linka który podała ci Danusia..... poszukaj swojego wątku (nazwa po lewej stronie) tu ci onznaczyłam na czerwono..i po prawej liczba wejść....
A popularność ogrodowiska mnie zaskoczyła.....nawet nie wiedziałam, że to takie popularne i że nawet moje zbieractwo i pstrokacina nieskończonego ogrodu zyskają uznanie.... i zawsze mozna z kimś pogadać o swoich pasjach. Zapytać się o kwiatka, roślinkę ...... i nacieszyć oko w innych ogrodach. Co z mojego punktu widzenia ma wielki minus....bo lista chciejstw się wydłuża........ a chciejstwa stoją częst o z sobą w konflikcie, bo się nie da jeść smalcu z dżemem....... Chyba, ze ktoś lubi
No ładna heca! Ale wtedy trzeba byliny, które szybko wychodzą na wiosnę i długo są atrakcyjne.
Tak wyglądał podjazd zeszłej zimy, chyba jednak nie jest tak źle z tym śniegiem. Więcej poszło na lewą stronę.