o kurcze nigdy nie pomyślałam o takiej koncepcji a fajnie zasłoniłaby widok z tarasu który częściowo skierowany jest niestety na dodatkowy garaż (w którym jest składzik wszystkiego od zabawek dzieci, rowerów, hulajnog, po motory i motorynki mojego męża) i troszku miejsca na mój samochód. Będę mocno myśleć
Danusiu, ja się wybieram tylko jeszcze nie wiem w który weekend. Raczej później, 24 lub 25.08. Teraz nie mam jak Byłam na wiosnę - ciekawa jestem ogrodu teraz bo na zdjęciach bajeczny.
I to jest piękne - poszłaś przebojem dalej przez życie bo śmierć choć boli nie oznacza końca lecz początek nowego życia. Razem z nowym życiem przyszła wielka radość i chyba o to w tym wszystkim chodzi, najważniejsze to iść dalej
Prześliczne te Twoje nowe pupilki! Mam nadzieję że wyłapią wszystkie gryzonie Ci niepotrzebne
Dalie się wykopuje i karpa co roku jest większa. Trzeba tylko mieć na plusie pomieszczenie, aby je przetrzymać przez zimę. Piwnica, garaż, skład węgla itp.
Piel te chwasty, kup lepszą mieszankę, posiej żyzną ziemię do trawników i nowe nasiona. Podlewaj. Masz więcej chwastów niż trawnika a winne są moim zdaniem nasiona.
Daj glebę pod trawnikiem do analizy.
Zrób odkrywkę i zobacz do jakiej głębokości pod trawnikiem jest wilgotno?
Czy może tam gdzie korzenie to już jest sucho?
Obejrzyj tutaj zdjęcia, na 3 stronach są w wątku, który już istnieje. A jeśli nie będzie odpowiedzi na pytanie, to zapewne Mazan odwiedza te wątki i pomoże
Uprawa jabłoni w kamieniach i szmacie ?? jeśli jest pod kamieniami ?? czy jest?
To nie trawy a turzyce a to całkiem co innego i w cieniu oraz półcieniu dobrze rosną.
Są zimozielone, a więc cały czas zielone. Ruszają w środku z przyrostami w maju.