Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Ogród z pergolą 09:58, 25 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

u mnie też..obie dziewczyny zaglutane, siedzimy w domu. a dostałam sms że kurier z przesyłką cisów dzisiaj będzie
masakra...

fajnie kurna, przesyłka w taką pogodę, dobrze że mokro to im się nic nie stanie. jutro ma być lepiej to będziesz sadzić, o ile dziewczyny Ci pozwolą lub dopiero popołudniem...
jak przyjdą zrób zdjęcie, zamówiłaś w Zapolicach?
Ogród z pergolą 09:58, 25 paź 2016

Do góry
Monka napisał(a)
Ania i znowu nowe pomysły, idź do pracy kobieto to może będę na bieżąco , dla Ciebie trzeba zamknąć wszystkie inspirki , ale pomysł z kwadratami super pasuje do Twojego domu i Ciebie a to najważniejsze ! jesteś dynamiczna i Twój ogród też taki będzie

czyli co..drugi watek nazwę ogród dynamiczny bezrobotnej
Ogród z pergolą 09:47, 25 paź 2016

Do góry
AgataP napisał(a)
U mnie pada... kurna to już normalnie nie jest śmieszne....

u mnie też..obie dziewczyny zaglutane, siedzimy w domu. a dostałam sms że kurier z przesyłką cisów dzisiaj będzie
masakra...
Ogród z pergolą 09:46, 25 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

hahahah już kom pozycje mi Łukasz podpowiedział ale realizowac będę pewnie powoli jak tyły w przyszłym roku skończę to bedzie dobrze. najgorsza jest decyzja co sie chce, jak jest plan to potem zakupy sie robi szybciutko

ja jedyną parocję jaka znalazlam to za 45zl 40cm szok! szukam dalej
właśnie te gałązki w bok mi się podobają..taki parasol

parczelina tez rosnie jak parasol...ja mam odmiane aurea ale jeszcze nie posadzilam od maja ! ;( musze zadolowac....
Ogród z pergolą 09:46, 25 paź 2016

Do góry
AgataP napisał(a)

Może sadzą kilka do jednego dołka

nie one nie są wielopniowe, jak sie przyjrzeć to poprostu wyżej gałęzie zaczynają rosnąć tak "kielichowo"

https://pl.pinterest.com/search/pins/?q=parrotia&rs=typed&term_meta[]=parrotia%7Ctyped

nie no cudna jest! tylko przycinac gałazki potem trzeba żeby taka czytelna była

oooo albo red baron pod nią!!! wow znowu nowy pomysł
Ogród z pergolą 09:43, 25 paź 2016

Do góry
bdan napisał(a)
Ania powoli sobie te rabaty komponuj, bo w przyszłym roku znowu coś się pojawi, co byś chciała mieć, a już wszystko zapalnowane będziesz miec i nie wciśniesz .
Żartowałam, wiadomo, że lepiej spójnie mieć plany zrobione. Ja mam u siebie parocje, ale kupowałam bodajże za 65 zł, więc za wielka nie jest i formy z wystaw też nie będzie chyba miała Rośnie raczej gałązkami w bok, nie wiem jak wyprowadzają ją na formę wielopniową.

hahahah już kom pozycje mi Łukasz podpowiedział ale realizowac będę pewnie powoli jak tyły w przyszłym roku skończę to bedzie dobrze. najgorsza jest decyzja co sie chce, jak jest plan to potem zakupy sie robi szybciutko

ja jedyną parocję jaka znalazlam to za 45zl 40cm szok! szukam dalej
właśnie te gałązki w bok mi się podobają..taki parasol
Ogród z pergolą 09:42, 25 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

spocząć tak jest
parocja by mi na środek ogrodu pasowała, wziełabym 2szt na te srodkowe rabaty i podsadziła molinią np co myślisz?
myślalam o jarząbkach, tanie sa i teraz ładne ale nie do końca jestem zachwycona, roche pospolicie mi sie kojarza. niewiem..musze na zywo jakiś spory okaz zobaczyć

parocja jest sliczna jesienią

obejrzyj troche o jarzabach tutaj
http://vod.tvp.pl/27173301/22102016

ja jestem poki co zachwycona dodongiem, nie choruje, ladne liscie w lecie i cudnie sie przebarwia
Ogród z pergolą 09:40, 25 paź 2016

Do góry
Makusia napisał(a)
No kosteczki jak tra la la! Widziałam wyrośniętego ambrowca na żywo u jednej Orogdowiskowej Koleżanki i powiem Ci, że szał! Wzięłam go wprawdzie za klona co pokazuje, jak się znam, ale normalnie piękny!!! No cudny!

no wiem boski jest...ale gaunek jest za duży dla mnie a gumball cene tez ma boską a ja 2szt chce
Ogród z pergolą 09:39, 25 paź 2016

Do góry
Kasya napisał(a)

Ania...spocznij Juz na zimę
Kiepski teraz moment na drzewa, w szkolkach resztki
Parocje miałam na liście, chyba w którymś roku w ogrodzie ja pokazywali...ale ona dość szeroka, ty masz miejsce
Royality jest najpiękniejsza na wiosnę jak kwitnie
Zaplanuj jarzebinki, piękne są teraz

spocząć tak jest
parocja by mi na środek ogrodu pasowała, wziełabym 2szt na te srodkowe rabaty i podsadziła molinią np co myślisz?
myślalam o jarząbkach, tanie sa i teraz ładne ale nie do końca jestem zachwycona, roche pospolicie mi sie kojarza. niewiem..musze na zywo jakiś spory okaz zobaczyć
Ogród z pergolą 09:35, 25 paź 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)

tez to kupuje ...tylko która rabatę zaorać i od nowa zakładać

hahahhha Justynko u Ciebie za ładnie na zaoranie szkoda by było!
ale kuszą te ogrody pokazowe nie powiem, ja to chyba jak juz skończę obsadzanie to zamknę profil na pinterest
Ogród z pergolą 08:03, 25 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
dokładnie, na spokojnie

w tym roku chcialabym jeszcze drzewa posadzić ale u kulasa ambrowce dopiero na wiosnę i wogole to juz niewiem czy chce ambrowce..tzn bardzo bym chciała ale czy to nie za duże drzewa do mojego ogródeczka..? i dumam jakie by mi w takim razie pasowaly na wprost tarasu pod żywopłotem z serbów? nie mam pomysłu :/
po lewo mam grujeczniki, po prawo jablonie Royality (które juz ani jednego listka nie mają..tyle mi z ich przebarwiania :/) a na wprost co dać?

Ania...spocznij Juz na zimę
Kiepski teraz moment na drzewa, w szkolkach resztki
Parocje miałam na liście, chyba w którymś roku w ogrodzie ja pokazywali...ale ona dość szeroka, ty masz miejsce
Royality jest najpiękniejsza na wiosnę jak kwitnie
Zaplanuj jarzebinki, piękne są teraz
Ogród z pergolą 05:08, 25 paź 2016
Do góry
anna_t napisał(a)
https://pl.pinterest.com/pin/102316222763690969/

ren133 napisał(a)

projekt jak ta lala ... mogliby jeszcze wymiary podać

tez to kupuje ...tylko która rabatę zaorać i od nowa zakładać
Typografia ogrodu 22:14, 24 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

wow szacun!
u mnie śś pomarańczowe :/ i jak tak patrze to zaraz łyse będą.
u mnie każda inna ale raczej w malinowo czerwony wszystkie zmierzają przez gazę pomarańczowa oczywiscie i liści na razie prawie nie gubią
Typografia ogrodu 22:11, 24 paź 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
położyłam ostatnie krawężniki, zliczyłam ze w tym roku było ich trochę ponad 200 chyba na ten rok wystarczy

wow szacun!
u mnie śś pomarańczowe :/ i jak tak patrze to zaraz łyse będą.
Ogród z pergolą 21:50, 24 paź 2016

Do góry
dzięki Marta

siedze teraz na pinterest i juz wiem co chce na rabaty srodkowe!!!!! parocję!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pliss jak ktos ma w okolicznej szkółce dajcie znać
Ogród z pergolą 21:45, 24 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

wyjdzie ja w to wierzę jestem mega happy że znalazłam chociaz drogę która chce podążać
jeszcze marzy mi się to
https://pl.pinterest.com/pin/166422148710281059/
ale to jeszcze M musi bardziej się w ogród wkręcić, załapać bzika takiego jak ja

Oby M jak najszybciej złapał ogrodowego bzika, inspirki masz piękne
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 21:33, 24 paź 2016

Do góry
Ależ dyskusja sie rozgorzała

Tess, ta molinia na froncie to chyba transparent, ale lepiej zapytac Ole-leon ona lepiej wie
A tak na serio to od jakiegos czasu mysle zeby zrobic sobie taki alfabetyczny spis wszystkich roslin u mnie bo czasem sama się juz gubie...

nawigatorka, jutro ci zmierze ale uprzedzam że one w tym roku mało okazałe bo prawie wszystkie dzielilam i raczej nie pamietalam o czestym podlewaniu...

lojalna, niby jestem przed 17 w domciu ale czasem nie ma czasu nawet przez okno spojrzec, a tu jeszcze zmiana czasu za parę dni to juz calkiem ciemno bedzie...

ren133, pan jak dzwonił to mówił że będzie na miejscu ok 7 rano, w sobotę !!! myslę, dobra , poświęce się i wstane takim bladym świtem... ale koniec końców wyjechałam duuużo później i byłam na miejscu ok 9... i pan też dojechał na te godzine bo oboje szukaliśmy miejsca gdzie mieliśmy się spotkać

Juzia, jazzy, malkul, Sebek, Jagodaa - dziękuje każdemu z osobna

anna_t, szkółka warta polecenia i właściciel też okazał sie duża cierpliwością bo miałam tego ambrowca zarezerwowanego od wiosny tylko transportu nie mieli w moją strone

Sonka, no cena spora, to prawda, ale klony też piekne. Ja jeszcze dużo drzew bym chciała ale nie wiem gdzie je wcisnąć
Parrotia persica - parocja perska (drzewo żelazne) 21:16, 24 paź 2016

Do góry
przepiękna jest! zastanawiam się nad zakupem, czy wiecie moze gdzie można ją w łódzkim kupić? lub jakieś internetowe sprawdzone źródło?
wolałabym aby byla wielopniowa, ona wypuszcza z korzenia kolejne pędy czy jak kupie jednopniową to juz zawsze taka będzie?
Biało różowy ogród za płotem. 21:12, 24 paź 2016

Do góry
Łukasz pokaż trochę jesieni w bialo różowym
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 20:44, 24 paź 2016

Do góry
zasłoniliśmy inaczej
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies