Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

anna_t 18:08, 24 paź 2016

masz złe z nimi doswiadczenia? wiesz ja tez się obawiam czy będę umiała ciąć i grzybów sie balam ale zmienilam na cisowe to powinno być łatwiej

nawigatorka 19:46, 24 paź 2016

Pszczelarnia napisał(a)

Asia, możesz rozwinąć ten temat? Co znaczy jak pojedynczo stoją książki?
Chyba nie zrozumiałam?

Ania, miło się bezie czekać na taki efekt.

widzisz znów moj telefon.
Miała być pojedyncza strona książki
Marta 21:45, 24 paź 2016

anna_t napisał(a)

wyjdzie ja w to wierzę jestem mega happy że znalazłam chociaz drogę która chce podążać
jeszcze marzy mi się to
https://pl.pinterest.com/pin/166422148710281059/
ale to jeszcze M musi bardziej się w ogród wkręcić, załapać bzika takiego jak ja

Oby M jak najszybciej złapał ogrodowego bzika, inspirki masz piękne
anna_t 21:50, 24 paź 2016

dzięki Marta

siedze teraz na pinterest i juz wiem co chce na rabaty srodkowe!!!!! parocję!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pliss jak ktos ma w okolicznej szkółce dajcie znać
05:08, 25 paź 2016
anna_t napisał(a)
https://pl.pinterest.com/pin/102316222763690969/

ren133 napisał(a)

projekt jak ta lala ... mogliby jeszcze wymiary podać

tez to kupuje ...tylko która rabatę zaorać i od nowa zakładać
Kasya 08:03, 25 paź 2016

anna_t napisał(a)
dokładnie, na spokojnie

w tym roku chcialabym jeszcze drzewa posadzić ale u kulasa ambrowce dopiero na wiosnę i wogole to juz niewiem czy chce ambrowce..tzn bardzo bym chciała ale czy to nie za duże drzewa do mojego ogródeczka..? i dumam jakie by mi w takim razie pasowaly na wprost tarasu pod żywopłotem z serbów? nie mam pomysłu :/
po lewo mam grujeczniki, po prawo jablonie Royality (które juz ani jednego listka nie mają..tyle mi z ich przebarwiania :/) a na wprost co dać?

Ania...spocznij Juz na zimę
Kiepski teraz moment na drzewa, w szkolkach resztki
Parocje miałam na liście, chyba w którymś roku w ogrodzie ja pokazywali...ale ona dość szeroka, ty masz miejsce
Royality jest najpiękniejsza na wiosnę jak kwitnie
Zaplanuj jarzebinki, piękne są teraz
Makusia 08:16, 25 paź 2016

No kosteczki jak tra la la! Widziałam wyrośniętego ambrowca na żywo u jednej Orogdowiskowej Koleżanki i powiem Ci, że szał! Wzięłam go wprawdzie za klona co pokazuje, jak się znam, ale normalnie piękny!!! No cudny!
bdan 08:31, 25 paź 2016

Ania powoli sobie te rabaty komponuj, bo w przyszłym roku znowu coś się pojawi, co byś chciała mieć, a już wszystko zapalnowane będziesz miec i nie wciśniesz .
Żartowałam, wiadomo, że lepiej spójnie mieć plany zrobione. Ja mam u siebie parocje, ale kupowałam bodajże za 65 zł, więc za wielka nie jest i formy z wystaw też nie będzie chyba miała Rośnie raczej gałązkami w bok, nie wiem jak wyprowadzają ją na formę wielopniową.
AgataP 09:27, 25 paź 2016

bdan napisał(a)
Ania powoli sobie te rabaty komponuj, bo w przyszłym roku znowu coś się pojawi, co byś chciała mieć, a już wszystko zapalnowane będziesz miec i nie wciśniesz .
Żartowałam, wiadomo, że lepiej spójnie mieć plany zrobione. Ja mam u siebie parocje, ale kupowałam bodajże za 65 zł, więc za wielka nie jest i formy z wystaw też nie będzie chyba miała Rośnie raczej gałązkami w bok, nie wiem jak wyprowadzają ją na formę wielopniową.

Może sadzą kilka do jednego dołka
anna_t 09:35, 25 paź 2016

eee_taam napisał(a)

tez to kupuje ...tylko która rabatę zaorać i od nowa zakładać

hahahhha Justynko u Ciebie za ładnie na zaoranie szkoda by było!
ale kuszą te ogrody pokazowe nie powiem, ja to chyba jak juz skończę obsadzanie to zamknę profil na pinterest