Ania i znowu nowe pomysły, idź do pracy kobieto to może będę na bieżąco , dla Ciebie trzeba zamknąć wszystkie inspirki , ale pomysł z kwadratami super pasuje do Twojego domu i Ciebie a to najważniejsze ! jesteś dynamiczna i Twój ogród też taki będzie
u mnie też..obie dziewczyny zaglutane, siedzimy w domu. a dostałam sms że kurier z przesyłką cisów dzisiaj będzie masakra...
parocja jest sliczna jesienią obejrzyj troche o jarzabach tutaj http://vod.tvp.pl/27173301/22102016 ja jestem poki co zachwycona dodongiem, nie choruje, ladne liscie w lecie i cudnie sie przebarwia
droga tania
ja kupowalam tam gdzie tanio derenia, calkiem wielki przyjechal az sie zdziwilam jak go wpasowali w pudelko...
fajnie kurna, przesyłka w taką pogodę, dobrze że mokro to im się nic nie stanie. jutro ma być lepiej to będziesz sadzić, o ile dziewczyny Ci pozwolą lub dopiero popołudniem... jak przyjdą zrób zdjęcie, zamówiłaś w Zapolicach?
hahahah już kom pozycje mi Łukasz podpowiedział ale realizowac będę pewnie powoli jak tyły w przyszłym roku skończę to bedzie dobrze. najgorsza jest decyzja co sie chce, jak jest plan to potem zakupy sie robi szybciutko ja jedyną parocję jaka znalazlam to za 45zl 40cm szok! szukam dalej właśnie te gałązki w bok mi się podobają..taki parasol
tak w Z. mogę je zostawić na noc? bo myślałam ze jak mi niedługo przywiozą to bym posadziła o 12 jak Natka spać pójdzie..