Edytko jezowkowy szał u Ciebie blatu betonowego jestem bardzo ciekawa ! U nas też był w planie do wykonania w tym roku ale z braku czasu realizacja przełożona na kolejny rok.
Pięknie. Szkółki gratuluję i zdrowo pozazdraszczam.
Podpowiedz mi proszę co to za trawa obok hortek? Szukam też jakiejś trawy w nogi hortek, ale na stanowisko cały dzień w słońcu. Kupiłam nawet hakone, ale dziewczyny pisały mi, że one nie dadzą rady.
Polinko, chodzi ci o te przed domem? To są ceramiczne, takie, jak ma Jola z lawendowego.
Na tarasie stoją inne, które dostaliśmy w prezencie i w zupełnie innym stylu i w tym kłopot ...
Nie schowam ich, ale wolę te przed domem
Beatka, bardzo dziękuję za miłe slowa jutro będziemy testować nowy sprzęt do rozwalanie posadzek-może tym pójdzie sprawniej.
A tak się cieszyliśmy na początku, że szybko i bezproblemowo idzie
Szkółka to dla mnie wielkie wyzwanie, nie ukrywam że mam wielkiego stracha ale jak to EM mówi kto nie ryzykuje ten nie ma...
Teraz nie mam możliwości zrobienia zdjęcia ale te moje 3 mikrusy mają 70 cm wysokości gdzie normalne Ml w ogrodzie mają 170 cm. Kolor, źdźbło, pokrój wszystkimi takie samo jak pelnowymiarowy Ml. Mam je od zeszłego sezonu i albo ruszyć nie mogą ale coś mi się wierzyć w to nie chce albo to jakiś inny miskant podobny do Ml.
może i Polinka powoli (choć dla mnie wcale nie powoli) ale z planem i dobrym pomysłem a to ponad połowa sukcesu! Sił i cierpliwości dla eMa coby wygrał walkę z kominkiem podziwiam no i szkółka z trawkami!!!!!????? Już nas kupiłaś, pokazując swoje rabaty!
Gdzieś bym śmiała podejrzewać Cię o takie sklonnosci
Dobrze kojarzysz to garaż. O wiele łatwiej jest coś budować od podstaw niż burzyć lub remontować 100 letnie rudery