Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od początku

Od początku

Zana 08:00, 28 lip 2016

Ojej, ależ cudną wycieczkę sobie zrobiliście. Żółw po prostu mega gość
ZieloneWrota 08:54, 28 lip 2016

Zana napisał(a)
Ojej, ależ cudną wycieczkę sobie zrobiliście. Żółw po prostu mega gość

Cześć Anula, powiem szczerze choć to tylko parę dni, (nie lubimy za bardzo w jednym miejscu dłużej usiedzieć), to wycieczki rowerowe były genialne, warto tam wrócić na jesień odbywa się wtedy gra kolorów, woda ze stawów zostaje spuszczana i wszystko jest jak na dłoni jeśli chodzi o ptactwo, oraz o czym nie wiedzieliśmy dopiero napotkany ornitolog nas uświadomił że odbywa się rykowisko jeleni, więc odgłosy można sobie wyobrażnię uruchomić. Teraz mamy chrapkę na Biebrzę. Buziaki
Luteczka 21:39, 28 lip 2016

Agatko ale śliczne fotki zrobiłaś, fajne wakacje
Gruszka_na_w... 16:28, 29 lip 2016

Skąd się tam wziął żółw żółtolicy?
Sprawdziłam, że w Polsce uznawane są za gatunek inwazyjny. Oznacza to, że nie wolno takich żółwi wypuszczać do środowiska naturalnego- robią chyba konkurencję naszemu żółwiowi błotnemu. Żółtolice naturalnie żyją w Ameryce Środkowej, Indochinach i Japonii.
Piękną wycieczkę miałaś.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Bogdzia 20:12, 29 lip 2016

Agata widzę ze z wyjazdu zadowolona jestes. Widoki śliczne pokazujesz. Co do żółwia to prawda ze ich nie wolno na wolnosc wypuszczac bo zagrazaja rodzimym.Macham.
AgataP 21:43, 29 lip 2016

Aga, zazdroszczę... ja od poniedziałku/wtorku mam dwa wrzody w domu Kurna nie wiem jak ja wytrwam do września
ryska 20:24, 31 lip 2016

Piękne zdjęcia i jaka bujna roślinność. Wypraw rowerowych zazdroszczę, bo uwielbiałam jeździć, czasem i 50km za jednym zamachem. Niestety to już przeszłość.
Pozdrowionka
marzena 20:28, 31 lip 2016

piękne zdjęcia, fajna relacja z interesującej wycieczki
polinka 21:14, 31 lip 2016

Szkoda, że się nie odezwalas mogłyśmy się umówić na kawkę...ale widzę, że wyjazd udany
Bardzo mnie to cieszy!a zolwiem jestem zaskoczona...

Pozdrawiam z Doliny
ZieloneWrota 14:08, 01 sie 2016

Luteczka napisał(a)
Agatko ale śliczne fotki zrobiłaś, fajne wakacje