Dziś kolejny wypad do ogrodu,Nie na długo,Ale może uda się chociaż trawnik zgrabić?
3 dni robi wielka różnice w ogrodzie,zobaczę czy podeschło trochę.....
Miłego dnia !
Rysiu, a Ty mnie znów kusisz moimi chciejstwami....dobrze zapamiętałeś, że obiela jest na mojej liscie chciejstw, takiego ogrodu jak Twój nigdy nie bedę mieć, nie ten charakter... ale to cudo sobie kupię
Powojnika białego już kupiłam
A tawułki lada dzień ostrzygę na podobieństwo Twoich.... też masz wkład w moje produkowanie się na ogrodowisku
Dziękuję Hanuś, nocna sówko za życzenia , różyczkę i za to, że jesteś na tym ogrodowisku, te stronki przybywają również z Twojego powodu....tak pozytywnej osoby to ze świecą szukać na całym świecie...a ja Cię znalazłam w ogrodzie, z czego bardzo się cieszę i pozostanę wielką fanką Dla poznania tak inteligentnej kobiety jestem gotowa jechać do Wrocławia, aby osobiście poznać, bo wiem że się wybierasz na spotkanie (wierszyk o podróży w pociągu) Twoje rymowanki czyta cała rodzina I oddam sprawiedliwość innym rymującym, których też czytami wszyscy, bo tworzycie zgrany zespół, rymujących na potrzebę chwili Nie jestem fanką wierszy, wolę prozę, ale Was czytam z wielkim uśmiechem na twarzy. I oczywiście bajki Ale tu już największy ukłon do Bogdzi...bajka o Agnieszce i wiewiórkach jest boska...... jak doczekam wnuków to napewno bedę ją czytać
Doceniam ludzi z CHARAKTEREM