Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

Milka 12:27, 16 kwi 2012

Gosia, super twoja Marmelade służy jej klimat u ciebie i już!
anula_wn 12:31, 16 kwi 2012

Gosia, ja też jak się narobię w ogrodzie to szczęśliwa jestem, ale plecki dokuczają.... wiek robi swoje, ehhh
zdrowiej zatem - ciepła herbatka z cytrynką i imbirem i pod kocyk!
Milka 12:32, 16 kwi 2012

E, tam, wy jeszcze młode laski a na zmęczenie dobre Anula dajesz zalecenie
monteverde 12:39, 16 kwi 2012

kaisog1 napisał(a)
Jola hehhehe my tylko dla siebie te warzywa Ja wiem, że to wygląda na ogromny warzywnik ale z tego będzie na niego wydzielona jedynie niewielka cześć

Bogda hehehhe

Ania musieliśmy skorzystaz z pomocy bo nawet we trójkę nie dalibysmy rady tego przekopać

Ania teraz przeorał, bronować będzie w tym tygodniu Także przyjadę na prawie gotowe grządki Brzózek posadziliśmy na razie 11. Ale po każdej stronie będzie 31 Te brzozy są wykopane z naszej działki - z tej części co nie jest ogrodzona.

Justyna nie wiem czy będę zrywać darń w tym roku. Chciałam sobie unaocznić projekt a tu masz wersję kartkową

Kasia i Asiu no właśnie nie wiem czy te rabaty nie są zbyt duże.....

Marzenko będzie na górce. Pielenia będzie niestety

Justyna a ja jakoś lubię tę darń zrywać Może dlatego, że od razu widać ładny kształt rabat
ładnie to wygląda, tym bardziej ,że ja widziałam działkę w realu po lewej stronie kartki jest jezioro a po prawej samotniaładnie będzie szybko zrobicie
monteverde 12:42, 16 kwi 2012

No ślicznie przezimowały, ale one przy murze i on oddawał ciepło po nagrzaniu
kaisog1 15:17, 16 kwi 2012

Łoj Dziewczyny.... jeszcze rano sie dobrze czułam a teraz zimno mi i trzęsie mnie Zrobiłam sobie herbaty z sokiem malinowym produkcji mojej Mamy.... ale czuję sie jakby ten traktor po mnie przejechał

Aaaaaa i wiecie z czym mam problem? Jakie drzewa dać w tej zaprojektowanej części.......... chodzi ote 3 sztuki: jedno w łezce, jedno obok łezki i jedno obok kółka.... No nie mam pojęcia jakie...
kaisog1 15:17, 16 kwi 2012

justi 18:39, 16 kwi 2012

Te w łezce i obok wybrałabym jednakowe i mniejsze , a tam dalej przy kole może być coś większego. Mi się podobaja tulipanowce, miłorzęby i oczywiście wiśnie ozdobne Umbraculifery.
kaisog1 18:48, 16 kwi 2012

Justyna myślałam o drzewach nie szczepionych.... W samotni mają być dwie formy kuliste, szczepione. Resztę chciałabym jakąś w miare "naturalną". Ale dzięki za propozycje.
Kurcze muszę usiąść i poszperać...
justi 18:58, 16 kwi 2012

Tulipanowiec i miłorząb są też w wersji nieszczepionej, zresztą większość drzew to tzw podwójne wersje. Na wiosnę jak zakwitnie tulipanowiec przy jednym z domów w mojej okolicy zrobie fotkę. Ładny jest smukły, wysoki i pięknie przebarwia się jesienią na żółto.