U Przemka w ogrodzie.
10:12, 29 gru 2011
Witam Gości.
Miło mi, że moje ogrodowe poczynania spotkały się z pozytywnym odbiorem
Dziekuję za odwiedziny i zapraszam.
W tym roku ostatnie więsze zadanie przed zimą, to była przemiana skalniaka który był kiedyś typowy małe roślinki, kamienie z biegiem czasu wszystko nie tak się rozrosło jak powinno a mnie zabrakło nerw i cierpliwości do tych tyci bylinek. W ogrodzie stosuję kamienie których mam pod dostatkiem sa moje własne i darmowe
wiec dlatego tyle ich w ogrodzie, z czasem zauważyłem że właśnie dzieki temu że są jednakowe,(co kiedyś mnie raziło) stworzyły charakrer ogrodu i element łączący wszystko w całość.
Skalniak teraz będzie iglakowy wiosną przybędzie jeszcze kilka roślin i drobne poprawki, obecnie tyle zrobiłem.

Późna jesień

Wczesna jesień
w tym samym miejscu.

Miło mi, że moje ogrodowe poczynania spotkały się z pozytywnym odbiorem

W tym roku ostatnie więsze zadanie przed zimą, to była przemiana skalniaka który był kiedyś typowy małe roślinki, kamienie z biegiem czasu wszystko nie tak się rozrosło jak powinno a mnie zabrakło nerw i cierpliwości do tych tyci bylinek. W ogrodzie stosuję kamienie których mam pod dostatkiem sa moje własne i darmowe

Skalniak teraz będzie iglakowy wiosną przybędzie jeszcze kilka roślin i drobne poprawki, obecnie tyle zrobiłem.

Późna jesień

Wczesna jesień