Marzenko, u mnie jest dużo zwierząt , bo bardzo blisko jest las..... ale żeby robić fotki, musiałabym tam mieszkać...... może już niedługo......ale Tobie i tak nie dorównam, bo Twoje zdjęcia to mistrzostwo No, ale w końcu nie chodzi tylko o zdjęcia, ale o pomoc dla zwierzaczków
Agnieszko, wszędzie są ptaki i zwierzaki, mi czasami uda się coś uwiecznić na zdjęciach, ale Bogdzia , Ania asc i Marzenka to mistrzynie....bardzo lubię ich zdjęcia, wprowadzają życie do ogrodów i przypominają nam o tym, że powinniśmy pamiętać zimą, że ktoś potrzebuje naszej pomocy.
Ja staram się robić co mogę.... w blokach też czasami mam gości
Tu gdzie zygzaki płyty dojście do altanu też przydałoby się przełamać krzaczkami przechodzącymi z jednej strony na drugą.
Danusiu, przy okazji projektowania donicy z ławką i ciurkadełkiem napisałaś to zdanie powyżej i ono mi do dziś dnia nie daje spokoju Te krzaczki do przełamywania powinny być niskie czy wysokie, roślinki jednego rodzaju, czy różne? Ile takich mini rabatek tam widzisz? Czy przesadzić stamtąd tą niską morwę (to drzewko-soliter w kamiennym kwadraciku)? Bo ja przyznam się szczerze kompletnie nie mam pomysłu........ HEEELP bo spać przez toto nie mogę
Na mojej działce nie może zabraknąć słoneczników. Sieję je dla ptaszków, które gromadnie odwiedzają u schyłku lata moją działkę, oraz na kwiaty cięte, Okazuje się, że słoneczniki są bardzo trwałe jako kwiaty bukietowe.
Same teraz widzicie, jaką gęstwinę mam na działce. Hania ma rację; trudno taki ogród utrzymać w porządku, ale ja moim roślinom pozwalam " bujać", jak im się tylko podoba.
Aniu - nic nie chcę mówić, ale miałaś wyhamować i co - chyba dodałaś gazu.
No cóż 13 str spóźniona
Gratuluję EXPRESOWEJ 100 !!!
Takiej gaduły to chyba jeszcze nie było na Ogrodowisku
Ela, jaka fajna fotka ......
Tyle gadam, chciaz dzielnie mi wtóruje Bogdzia, Irenka i Agnieszka..... to nas wszystkicch zasługa w szybkim dobicu setki
I tak gadam, że miałam tyle wątków obejrzec..... do twego wskoczyłam i tyle mnie widzieli..... a wskoczyłam dość szybko bo Avatar zapraszał do tego......
Niedługo foty sie skończą....... powiem co miałam powiedzieć ..i będę czytac inne wątki Pismo obrazkowe też poczytam chętnie, a po takiej pięknej fotce mogę się spodziewać dużo ładności...
Mają dużo grubego drewna w środku. Trochę się boję je ruszać. Co myślicie? Sebek pisał w innym wątku, żeby obciąć od dołu, a Danusia wystożkować. Ale może gdybym wycięła trochę na objętości to zrobiłoby się świeżej?