Piękne zdjęcia - bardzo trzymam kciuki za rozwój sklepu, bo jest świetny. Dużo w nim ciekawych rzeczy i w świetnym stylu - tym co i ja lubię
Witaj Sebek !
Ciesze sie ze sklep Ci sie podoba ! dokladam teraz wszelkich staran aby zaistniec w wirtualnej rzeczywistosci ...masz konto na fb ?
Pozdr Kas
Wysłałem zaproszenie - ostatnio nawet oglądałem reklamy sklepu w czasopismach
Piękne zdjęcia - bardzo trzymam kciuki za rozwój sklepu, bo jest świetny. Dużo w nim ciekawych rzeczy i w świetnym stylu - tym co i ja lubię
Witaj Sebek !
Ciesze sie ze sklep Ci sie podoba ! dokladam teraz wszelkich staran aby zaistniec w wirtualnej rzeczywistosci ...masz konto na fb ?
Pozdr Kas
Wysłałem zaproszenie - ostatnio nawet oglądałem reklamy sklepu w czasopismach
Naprawde? to milo ! dziekuje ...co u Ciebie jak szkola co porabiasz , slyszalam ze niedlugo wybierasz sie w podroz ?
Pięknie u Ciebie Kasiu, szukałam Twojego wątku i wreszcie znalazłam I muszę powiedzieć że ten Twój uśmiech na zdjęciach jest bardzo zaraźliwy Pozdrawiam.
Kasiu, i ja wreszcie, na spokojnie, przeczytałam cały wątek - a podglądałam Ciebie już w obiegłym roku po filmie z zakładania nawodnienia. Piękny ogród, gratuluję.
I chciałam też napisać, że jestem pod wrażeniem Twojego sklepu internetowego - Kasiu, bardzo, bardzo elegancka wizualizacja, "wszystko się zgadza" jak to mawiają ostatnio - i kolorystyka i styl i zawartość, wszystko - zachęca do kupowania.
Miłego weekendu.
Zawiadamiam, że Kasia gra w obecnym odcinku serialu "Malanowcy i partnerzy" na Polsacie - dziś podobno powtórka o 11 aż do piątku. Nie oglądałam, ale postaram się