Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Kasi w ogrodzie ...

U Kasi w ogrodzie ...

Matka 15:01, 16 lut 2012

Kasia_ napisał(a)

Piękne zdjęcia - bardzo trzymam kciuki za rozwój sklepu, bo jest świetny. Dużo w nim ciekawych rzeczy i w świetnym stylu - tym co i ja lubię

Witaj Sebek !
Ciesze sie ze sklep Ci sie podoba ! dokladam teraz wszelkich staran aby zaistniec w wirtualnej rzeczywistosci ...masz konto na fb ?
Pozdr Kas

Haha...a kto nie ma?facebook tez jak narkotyk-przynajmniej dla mnie!

Gratulacje!niech biznes kwitnie!może kiedys cosik zakupię
Sebek 20:27, 16 lut 2012

Kasia_ napisał(a)

Piękne zdjęcia - bardzo trzymam kciuki za rozwój sklepu, bo jest świetny. Dużo w nim ciekawych rzeczy i w świetnym stylu - tym co i ja lubię

Witaj Sebek !
Ciesze sie ze sklep Ci sie podoba ! dokladam teraz wszelkich staran aby zaistniec w wirtualnej rzeczywistosci ...masz konto na fb ?
Pozdr Kas

Wysłałem zaproszenie - ostatnio nawet oglądałem reklamy sklepu w czasopismach
Kasia_ 11:04, 17 lut 2012

Sebek napisał(a)

Witaj Sebek !
Pozdr Kas

Wysłałem zaproszenie - ostatnio nawet oglądałem reklamy sklepu w czasopismach

Naprawde? to milo ! dziekuje ...co u Ciebie jak szkola co porabiasz , slyszalam ze niedlugo wybierasz sie w podroz ?

Pozdr Kasia
Sebek 13:42, 17 lut 2012

Teraz mam ferie, więc życie wydaje się piękniejsze

Do wyjazdu 97 dni - nie mogę się doczekać
anula_wn 18:28, 17 lut 2012

Sebek napisał(a)
Teraz mam ferie, więc życie wydaje się piękniejsze

Do wyjazdu 97 dni - nie mogę się doczekać

Sebek, proponuję centymetr krawiecki (100 cm) i jak w wojsku - odcinasz każdego dnia hehe
Sebek 19:14, 17 lut 2012

No mam taki w domu, ale się przydaje

A do wakacji 133 dni
ania_wesola 12:22, 19 kwi 2012

Pięknie u Ciebie Kasiu, szukałam Twojego wątku i wreszcie znalazłam I muszę powiedzieć że ten Twój uśmiech na zdjęciach jest bardzo zaraźliwy Pozdrawiam.
ania_wesola 12:23, 19 kwi 2012

I ten talent dekoracyjny
malwes 20:53, 20 kwi 2012

Kasiu, i ja wreszcie, na spokojnie, przeczytałam cały wątek - a podglądałam Ciebie już w obiegłym roku po filmie z zakładania nawodnienia. Piękny ogród, gratuluję.

I chciałam też napisać, że jestem pod wrażeniem Twojego sklepu internetowego - Kasiu, bardzo, bardzo elegancka wizualizacja, "wszystko się zgadza" jak to mawiają ostatnio - i kolorystyka i styl i zawartość, wszystko - zachęca do kupowania.
Miłego weekendu.
Gardenarium 10:43, 03 maj 2012

Zawiadamiam, że Kasia gra w obecnym odcinku serialu "Malanowcy i partnerzy" na Polsacie - dziś podobno powtórka o 11 aż do piątku. Nie oglądałam, ale postaram się

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies