Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » O....!

O....!

Pola 18:48, 17 lut 2012

Marzenko, obejrzałam twój wątek, miałam zajęte dwa wieczorki, i mogę tylko Ci pogratulować, pięknie u Ciebie, widoczki mi znajome ! Będę tu wracać bo mój ogródek malutki w trakcie tworzenia. Pozdrawia gorąco , w zaśnieżony wieczorek.
bociek 18:57, 17 lut 2012

Marzenko, jaka piekna zima u Ciebie. Bajkowe zdjecia
marzena 19:02, 17 lut 2012

Anula, nie wiem zupełnie... taki sam komplecik ma Wandzia, pisała o tym ( chyba muszę się jej spytać - ma dłużej, a ja dopiero od ubiegłego lata...)
Pola witaj, bardzo mi miło, tym bardziej, że masz takie piękne imię jak moja wnuczka może Twoje to tylko imię ogrodowiskowe, ale jednak a do Twojego ogródka już zaglądałam...właśnie ze względu na imię... werandę masz piękną
Kasiu, miło mi
Pola 19:10, 17 lut 2012

Marzenko, naprawdę to jestem Jola, ale na ogrodowisku widziałam kilka dziewczyn o tym imieniu, stąd Pola. Moja weranda jeszcze nie skończona, a na razie kombinuję nad wytyczeniem lini trawnika i oglądam piękne ogródki na forum, i oczywiście wzdycham, byle do wiosny.
marzena 19:14, 17 lut 2012

no, ale oprócz tej białej zimowej barwy mam kwiatki też i jakby trochę wiosny...
Bogdzia 20:15, 17 lut 2012

Ale widoki, kolor przed oknem a tło piękny świerkowy wzorek i piękna lampa, miło popatrzec.
Pszczelarnia 20:47, 17 lut 2012

Marzeno, ja takie przygody pt. "delikatesy dla saren" miałam przez 3 sezony. Zjadały dokładnie to, co wydawało mi się, że jest trujące: cisy, bluszcz, trzmielinę, na deser szły azalie. Rośliny były biedne. A ja im (sarnom) kiedyś w sadzie też paśnik zrobiłam na zgubę roślin. W tym roku pospiesznie ale skutecznie ogrodziliśmy się, bo naprawdę nie mogłam już znieść pasących się na moich roślinach saren. One miały legowisko koło kompostownika za szopą, kozły mi pod oknami skakały. I teraz czasami mi żal, zwłaszcza wieczorem jak zajeżdżam a jedna tak się pasie przed delikatesami. Bo te zamknięte (teraz w zimie twardo zamykamy bramę).
anula_wn 20:52, 17 lut 2012

Marzena, w ogóle (!) nie wierzę, że masz wnuczkę ! wyglądasz jak nastolatka przynajmniej na awatarku. Ja też lubię imię Pola, chciałam córeczkę tak nazwać, ale.....urodziłam synka
AgnieszkaBK 20:59, 17 lut 2012

Bardzo ładnie wyglądają te prymulki.... z lampą.....ośnieżonymi świerkami....tak nastrojowo...
ircia 22:21, 17 lut 2012

Marzenko, nie tylko w Twoim ogrodzie, ale i w Twoim domu bardzo nastrojowo
O tej porze roku ja też bardzo lubię oglądać z ciepłego domu białe widoki. Tylko że tej zimy śniegu u mnie wcale a wcale nie ma