Bogdziu nieźle musiałam się cofnąć,żeby wiedzieć o co chodzi .To kolejny dowód na to,że nie miałam na myśli zawodów . Drzwi do ciebie nie zamykają się więc nie do mnie takie gadki cyt."trochę za bardzo"Ja nie mówię ,że wierzę w ciebie .Masz piękny ogród ,kochasz go,uwielbiasz przyrodę chętnie pokazujesz nam ,a to nie mały powód ,żeby kolejki ogrodników szturmowały twój wątek .Żeby ci nie ujmować )) dodam,że jesteś miłą kobietą więc bez obaw zaraz będzie 400-na itd....1000-a Piszę tylko o jakości nic tu nie ma o zawodach
Bożenko to są piwonie ,które kiedyś nabyła moja "T"i tak kwitną na naszych rabatach ja na swoich z boku domu mam tylko białe
One mają bardzo dobre stanowisko i dużo miejsca T je podwiązuje bo faktycznie mają główki spore .Klasyczne piwonie powędrowały za płot by ustąpić tym .Wydaje mi się,że w 2010 było więcej kwiatów pewnie odpoczywały w minionym... Zajmują sporo miejsca kwitną razem z nimi dyptamy i goździki kiedy wszystko przekwita wkraczam ja i lituję się dosadzając dalie i cynie i jeszcze jakieś tam co mi zostają ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))