Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Malutki pod lasem 14:53, 20 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Anno jak Twoje kanny?
juz bym je chętnie wykopała co ty na to?za wcześnie?

ja już się też przymierzam do wykopania dalii, mimo że mróz ich jeszcze nie ściął
ale póki mam czas, to je wykopię
Ogród Nety- moje marzenie 13:54, 20 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

Aneta zadzwoń do swojej pobliskiej szkołki lub paru i wypytaj co maja wielopniowego i daj tu znać. może za bardzo kombinujesz jest mnóstwo pieknych drzew a ty masz jeszcze mnóstwo miejsca na nie, sadź! i te umbry na front dawaj

Aniu ja się chyba do nich wybiorę i pooglądam. Może wpadnie mi coś w oko, czego nie znałam wcześniej albo nie pomyślałam. W weekend ma być tez kiermasz ogrodniczy organizowany przez szkołę ogrodniczą. Mają być drzewka. Może uda się kupić coś w rozsądnej cenie.

W tej chwili nastawiona jestem na umbry, magnolię (najchętniej Nigrę lub Suzan) i właśnie to coś przy tarasie. Może buksy albo cisy będą mieli? Zobaczymy
Z Pszenicznej ... 13:30, 20 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
hahahahahahaha
hhahahahahaha
fbi
nie no laski kawe ulałam!!!!

dobrze że nie popuściłaś
uciekam bo dziś dzieciarnię do fryzjera gonię
Ogród z pergolą 13:29, 20 paź 2016

Do góry
Magda70 napisał(a)

jest materiał do wyginania

si !
będzie hortensjowo-cisowo u mnie hahahahahah
Ogród z pergolą 13:28, 20 paź 2016

Do góry
jankosia napisał(a)

Are you sure? Mam taką studzienkę przykrytą szmatą, na to poszły kamienie i jakieś tam goździki, rozchodniki i inne.... To najgorsze miejsce u mnie. A do tego obok mam już posadzonego klona i nie mogę przez to nawet zasypać wszystkiego wokół. Mam klasyczną, badziewną, kiczowatą i do tego pozarastaną WYSPĘ. Nie róbcie tego w domu Drugi rok myślę jak to ugryźć, ale klon już tyle razy przesadzany, żal mi go.

oł noł... to zeby mi na tych środkowych rabatach taka ble wyspa nie wyszła...
Z Pszenicznej ... 13:26, 20 paź 2016

Do góry
hahahahahahaha
hhahahahahaha
fbi
nie no laski kawe ulałam!!!!
Ogród z pergolą 13:15, 20 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Agata gdybym tego kominka czasem nie musiała otwierac to tez bym tak zrobiła
Monika...dżinksiki...aha...ok
te krótki mi wychodzą 15-20cm... dobra nie zawracam Ci juz głowy jak M i T nie wymyślą to zrobię wersję panelową choć ta nie ukrywam bardziej mi się widzi bo by się drewno wśród zieleni wyróżniała a tak to tylko zieleń będzie. spooooko dam radę

Ania, ale ja muszę otwierać bo tam mam wodomierz.
Założyli mi go wcześniej niż miałam dom, a potem to już przenosić mi się nie chciało. Więc ze 2 razy do roku zaglądam
Ogród z pergolą 13:10, 20 paź 2016

Do góry
Agata gdybym tego kominka czasem nie musiała otwierac to tez bym tak zrobiła
Monika...dżinksiki...aha...ok
te krótki mi wychodzą 15-20cm... dobra nie zawracam Ci juz głowy jak M i T nie wymyślą to zrobię wersję panelową choć ta nie ukrywam bardziej mi się widzi bo by się drewno wśród zieleni wyróżniała a tak to tylko zieleń będzie. spooooko dam radę
Ogród z pergolą 13:09, 20 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

a wiesz że ja tez wczesniej cisów nie chciałam ale im częściej na nie patrzę tym bardziej lubię. poza tym choroby bukszpanów skutecznie mnie z nich wyleczyły, ja idę w cisy

moje hortki dla Ciebie

jest materiał do wyginania
Ogród Nety- moje marzenie 13:05, 20 paź 2016

Do góry
Nett napisał(a)
Nie wiem, kochani, ja bym tu widziała jednego dużego krzaczora lub nieduże wielopniowe drzewko, takie do wysokości okien na piętrze, ale niech mądrzejsi ode mnie popatrzą.

Aneta zadzwoń do swojej pobliskiej szkołki lub paru i wypytaj co maja wielopniowego i daj tu znać. może za bardzo kombinujesz jest mnóstwo pieknych drzew a ty masz jeszcze mnóstwo miejsca na nie, sadź! i te umbry na front dawaj
Ogród z pergolą 13:01, 20 paź 2016

Do góry
a a a a kumam
to jeszcze łączenie kantowek mus wymyślić i działam
Ogród z pergolą 12:55, 20 paź 2016

Do góry
ty i tak lepsza plastyczka ode mnie jesteś
a jak ja tą część z kotwami podniosę zeby wybierać szambo?
moj M to na bank nie, prędzej teść znowu bedzie.. cos Ty wymysliła, zostaw jak jest! grrrrrrrrrrrrrrrrr

własnie to połaczenie kantówek to dla mnie najwieksza zagwostka, łaczenie z gruntem to juz pikuś będzie
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 12:31, 20 paź 2016
Do góry
anna_t napisał(a)
chryste Justyna kawa mi juz nie potrzebna tak szalejesz
cieszmy się tym co mamy bo wiekszość ludzi w Polsce tego nie ma i nie przesadzajmy. ważniejsze sa wydatki..kupienie ulubionej bluzki córci, która potem cala dumna do przedszkola chodzi, rozwijanie pasji i hobby naszych pociech czy wymarzone wakacje z nimi.... lub fiku miku z M raz na jakiś czas w wypasionym miejscu
a taras? luuuuzik wazne ze go wogóle mamy a nie 4m2 w blokach

ciekawa myśl ...motywujaca ...kończe kawe i lece na markety moze buciki albo bluzeczkę nabędę

PS. ja dziecko bloku ..wiec dom i ogród to duza zmiana ...generalnie dom spełnia oczekiwania ...dziś do bloków bym nie wróciła ...choćbym w garażu miała mieszkać byle z małym trawniczkiem z boku ....oby nie w środku miasta
Podmiejski ogródek 12:21, 20 paź 2016

Do góry
ja miastowa i po drzewach chodziłam, w wojne sie z chłopakami na drzewach bawiliśmy a potem otworzyłam bar na podwórku i przychodzili do mnie na pomidorówkę z czerwonej cegły
Ogród niby nowoczesny ale... 12:09, 20 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Magda teraz hortki przyginasz a na wiosnę resztę tych nie przygietych ścinasz tak? a z tymi przygietymi co sie wiosną dzieje?kwitną potem też?

a i jeszcze dopytam bo u mnie na każdym pędzie kwiat to takie też się przygina?

Przyginałam te co były najbliżej ziemi one też wszystkie kwiaty miały.

Wiosną resztę tych nieprzygiętych ścinam a te dalej leżą i też zakwitają co widać na moich sadzonkach

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 12:02, 20 paź 2016

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Grujecznik zdecydowanie ubrał jesienną szatę

pachnie?
Danusiu będziesz jakąś swoją nową realizację nam relacjonować? moze tą w S?
Ogród niby nowoczesny ale... 11:41, 20 paź 2016

Do góry
Magda teraz hortki przyginasz a na wiosnę resztę tych nie przygietych ścinasz tak? a z tymi przygietymi co sie wiosną dzieje?kwitną potem też?

a i jeszcze dopytam bo u mnie na każdym pędzie kwiat to takie też się przygina?
Z Pszenicznej ... 11:36, 20 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

a niewiesz jakie masz ph u siebie? ja mam 5,5-6 i niewiem czy one wolą żebym dokwasiła siarka czy dolomitu dosypać :/ ale dobra moze za bardzo się przejmuję ;p jak zwykle

Ania mam podobne ph więc liczę że to dla malin jest oki
Ogród z pergolą 11:35, 20 paź 2016

Do góry
AgataP napisał(a)
Ania melduję posadzenie malin, i grabów które wypadły mi z żywopłotu.
Kurna ale wróciłam mokra

wiem wiem kochana w drugiej karcie mam twoj watek otwarty i podczytuję
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies