Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

AgataP 13:22, 20 paź 2016

jankosia napisał(a)
Padać to byś mogła jakbym coś kupiła. Wszystko przesadzane z mojej działki I to jest w tym wszystkim najlepsze
Masz może czosnki główkowate? Muszę wiedzieć kiedy wychodzą im liście z ziemi i kiedy zaczynają brzydnąć. Tzn liście kiedy brzydną?

Mam ale w bylinówce więc nie widzę w tej masie, poza tym to szczypiorek nie liście
No i u mnie się pokładały więc nie kupowałam już ich więcej.

Monik pytałam o ilość nasadzenia, nie zakupy Wykręcasz się z tą odpowiedzią. No ale jak ma być niespodzianka to niech będzie...
AgataP 13:23, 20 paź 2016

jankosia napisał(a)
A ty jesteś na fb?

fb.... forum budowlane? inne forum ogrodowe czy też nie dopisałaś literki "i" ?? ale odpowiadam z fbi też nie jestem hahaha
a o co chodzi ?
jankosia 13:24, 20 paź 2016

Śmieszne bardzo. Na facebooku czy jesteś
AgataP 13:26, 20 paź 2016

jankosia napisał(a)
Śmieszne bardzo. Na facebooku czy jesteś

też nie
anna_t 13:26, 20 paź 2016

hahahahahahaha
hhahahahahaha
fbi
nie no laski kawe ulałam!!!!
AgataP 13:30, 20 paź 2016

anna_t napisał(a)
hahahahahahaha
hhahahahahaha
fbi
nie no laski kawe ulałam!!!!

dobrze że nie popuściłaś
uciekam bo dziś dzieciarnię do fryzjera gonię
Wendy79 13:46, 20 paź 2016

Faktycznie ruch tu jak w młynie... Klon cudny, marcinków zazdroszczę co nie miara (tfu tfu)...Lecę pomóc eMowi grabiszcza sadzić...

Ps. Nie no Agata, nie rób ze mnie terminatora. Jakbym w jeden dzień swój warzywny przekopała, to by mnie na noszach wynosili Niestety - rwa kulszowa daje znać...
Pszczelarnia 13:57, 20 paź 2016

Przyszłam na klona koreańskiego. Wam te klony nie przemarzają?
Margarete 16:27, 20 paź 2016

jankosia napisał(a)
Jeżu, co tu taki ruch? Aaaa, klonika pokazałaś No ładny, ładny

Agata, nie pisnę słowem, ale jak się uda to zapraszam czerwiec/ lipiec- mają wtedy zacząć kwitnąć Tylko chyba w pierwszym roku będzie takie se I nie Renia, nie ma tak dobrze Montany dopiero wiosną będą. Znalazłam co prawda sadzonki, ale 7 zeta... powiedzmy że przy takiej ilości zeszliby do 5ciu... to i tak za dużo. Czekam na te za 3 Pan TG powiedział że wiosną na pewno znowu będą

P.S. Też lubię molinie trzcinowate Ale te co mam to całkiem już pomieszały mi się odmiany Sadź je kochana szadź.

JA tez chce, ja tez chcę oglądać, mogę też ? bede zza płotu patrzec i nie będę wam przeszkadzać, obiecuje
Margarete 16:32, 20 paź 2016

AgataP napisał(a)

dobrze że nie popuściłaś
uciekam bo dziś dzieciarnię do fryzjera gonię

wariatki, no naprawdę wariatki...i to wariatki z fbi

A tak poważnie to warto posadzic tego klona tak żebys go widziała z domu, to fakt, jak jest taka pogoda jak dzisiejsza to tylko zza szyby bedziesz jego wybarwienia ogladać, na pocieche...
Ziewam dzis od rana, 2 kawy juz za mna a ja nosem po biurku wodze tak mnie ta szaroburość i deszcz za oknem dołuje....ja chcę słonca !!! Niech by juz i była ta jesien ale cieplejsza, złota, polska a nie takz szarobura zgnilizna i ołowiane chmury.......brr.

Klonik superowy