Epimedia żółte i pomarańczowe się ociągały, a teraz z liśćmi efektu już takiego nie ma.
Tulipany nam same niedobitki.tylko te są nowe ..zakopywania wiosny jesienią nie było. A i tak jest ładnie .
I takie starocia. Oskar powiedziałam że piersią wywalam to co roku jest oiekny
I tyle bo trzeba było w ogrodzie pracować a nie robić foty
Ratuje hosty wiśnia je pożarła i nie ma już prawie skarpety. Poszerzyłam...i widzę że o dużo za mało. Ale na więcej brak czasu. Musiałabym tryskacze przestawiać by więcej, a tego nie umiem. Za rok.
Magnolie w tym roku dały pokaz, pogoda dla nich łaskawa była. Nie wiem czy byłabym w stanie z nich zrezygnować. Nawet jak są piękne co trzy lata to warto czekać na ten spektakl. Pomyśleć, że kiedyś chodziło mi po głowie przesadzanie tej dużej. Dobrze, że udało się dokoptować do niej następne i teraz mam już 4 przy altanie i jedną na froncie i jak urosną wszystkie to już będzie pełnia szczęścia
Dziś już dywan z płatków
Dziękuję za pochwały
Dla mnie dopiero majowa wiosna najpiękniejsza Muszę jeszcze postarać się to te wczesnowiosenne kwiatuchy
Lustro było już w ubiegłym sezonie, musiałaś przegapić, albo dobrze udaje przejście
Dziękuję Kochane- niech zdrowie powraca- bo pogoda śliczna i czas ruszyć do ogrodu... Tulipanki EE zachwycają- już ostanie podrygi- tak długo kwitną
Inne tulipanki zaczynają