Bukieciki cudnej urody i Bupleurum nie jest bez znaczenia Świetne! Moje bukiety jeszcze bez nich.
Piękne letnie kolory, a to zdjęcie ujęło mnie szczególnie. Ogród pełen niespodzianek czekam na moją Darę. Czy ona później wysiewa się i powtarza cechy?
Aga, dzięki. Czyli zachowuje się dokładnie jak jej siostra Candy
Jak już się rośliny rozrosną, to jakoś się człowiek mniej przejmuje zerwanym kwiatem
Jak Twoje kudłacze znoszą upały?
Darę mam pierwszy rok, też jestem ciekawa, czy powtórzy cechy. Nasiona postaram się zebrać, na wypadek, gdyby się sama wysiać nie chciała.
Bukieciki to taka wesoła twórczość, eksperymentuję sobie z formą i kolorystyką
Dzisiaj pokazały się pierwsze lilie. Posadziłam je w okolicach Chopinów, ale w tym roku długo się ich wspólnym kwitnieniem nie nacieszę. Jakoś się rozminęły.
Byłby z nich bukiet na bogato Dla złagodzenia mocnych form możnaby dodać wysoki przetacznik i kolendrę. Idealnie na biało
Pozycja "na lemura", za sprawą Magary, robi w w czasie tych upalnych dni prawdziwą furorę na forum.
Haniu, ja zawsze byłam klasowym klaunem Widać od szkolnych czasów za mocno się nie zestarzałam
Zuza, z tą pomponellą nie mogę pojąć, że ona nie u Ciebie Jeszcze Mgduskę podejrzewam