Piękny ten ogród taki oryginalny,lubię takie klimaty cienistych rabat ale bez metalowych elementów w ogrodzie np.wanna itp. I piękna zima w Twoim ogrodzie
Wątek zarósł pajęczyną. Brak czasu i weny. Ja zwykle zasypiam ogrodowo/forumowo na zimę. Miewam malutkie zrywy ale baaardzo malutkie.
Powoli staram się odwiedzać Was w waszych wątkach. Nie zawsze piszę, a raczej nawet rzadko piszę, ale odświeżam "pamięć ogrodową"
Były wcześniej pytania o świecznicę White Pearl. To bardzo późna świecznica choć warto ją mieć bo jest zjawiskowa. U mnie cierpi z braku wody ale i tak o nią walczę bo uwielbiam. Poszukam fotek jesiennych, bo robiłam takie "w rozkwicie".
Jak macie rozwiązane ukrycie koszy śmietnikowych? Być może w tym sezonie uda się front płotu dokończyć, a zdecydowaliśmy się nie budować wiaty śmietnikowej. Biorąc pod uwagę ilość produkowanych przez nas śmieci to wystarczą nam dwa kosze 240 l. Kupiłam je w kolorze czarnym. Obecnie stoją pod pergolą za słupem - nie widać od podjazdu, nie ma tam okien z domu. Chciałabym je gdzieś blisko podjazdu i domu ukryć w tym miejscu albo innym.