DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1
11:30, 18 paź 2011
może jeszcze tu nie dotarli. Zaznacz się na mapie, to zobaczę czy jadę koło Ciebie w drodze do Wrocka. Zazwyczaj wjeżdżam od strony Zakrzowa
Witam serdecznie.Masz duży ogród-prawie jak jaPodoba mi się bardzo Twój styl ogrodu.Moje klimaty
Pozdrawiam cieplutko i czekam z niecierpliwością na więcej zdjęć .
...
Witam serdecznie "sąsiadkę". Dolny Śląsk się zagęszcza. I bardzo dobrze
Ogród marzenie, jak możesz być niezadowolona? Mój to dopiero esencja chaosu, a kilka razy mniejszy
I bardzo podobają mi się te szarości w nawierzchniach
Witaj Wieloszka. Daj Panie Boże każdemu z nas takiego ogrodu. Pięknie. Pokaż kilka zbliżeń jakie roślinki zastosowałaś.

. Ale stąd wziął się styl mojego ogrodu - prosty, geometryczny i nowoczesny. Przy tym na pewno chcę pozostać. 
Gdzie są te gazony? Ja ich nie widzę
Można prosić o rysuneczek tego przedogródka i wymiary?
.
![]()

Ogród to nie tylko rośliny,dlatego dla relaksu inne zdjęcia
Azalia japońska jest kryjówką dla rzekotki ,a na następnym zdjęciu znów rzekotka tym razem na dużym rododendronie. Te piękne żabki porozsiadają się w różnych miejscach ogrodu na krzakach rododendronów a potem się nawołują.
![]()
![]()
Dalii jeszcze nie wykopałam, czekam na przymrozek co by zmroził łodygi, jeszcze pięknie kwitną wszystkie, a co śmieszne kwitną truskawki i poziomki i pigwowiec ma i owoce i kwiaty![]()
![]()
![]()
. A finał jest taki, że jestem szczęśliwą posiadaczką dużego ogrodu, który mnie przerósł, z którego absolutnie nie jestem zadowolona, a finanse, jakie były na ten cel przeznaczone - wydane. Skądś to znacie?
. No a jak jeszcze człowiek wejdzie na realizację "Ogrodu z lustrem", to najpierw ma ochotę wzdychać co chwilkę wow!, a potem pozostaje pochlipać - dlaczego ja tak nie mam????