Święte Twe słowa (zwłaszcza o frustracji) - tak nie powinno być, muszę się z tego leczyć, a widzę już że znalazłam najlepszych lekarzy i lekarstwo - co daj Panie Boże Amen!
Dodany 10:39, 18 paź 2011
Witam serdecznie "sąsiadkę". Dolny Śląsk się zagęszcza . I bardzo dobrze
Ogród marzenie, jak możesz być niezadowolona? Mój to dopiero esencja chaosu, a kilka razy mniejszy
I bardzo podobają mi się te szarości w nawierzchniach
Witam, z tymi "zbliżeniami" to niestety trzeba będzie poczekać do piątku, bo nie dość że sprzęt foto kiepski, to jeszcze ogrodniczce umiejętności fotografowania i czasu brak . Ale postaram się w wolnej chwili.
Witaj Patasia! No właśnie jak sobie radzisz z tą wielkością ogrodu? Jak znajdujesz czas na dom, rodzinę i jeszcze ten ogrom prac ogrodowych? Ja czasem wymiękam ...
No to z Zakrzowa masz do mnie niedaleko! jak tylko dojdę do tego jak się zaznacza na mapie to na pewno to zrobię. jak już pisałam jestem początkująca w te klocki
Witaj, a u Ciebie wszystko takie "podrośnięte" i cudownie kwitnące, nawet teraz, w drugiej połowie października! Ty jesteś z tych, którym robota w rękach się pali, niezależnie od samopoczucia, ale duuużo zdrówka życzę!