Jak te wszystkie róże zakwitną, to będzie niesamowicie pięknie. Już bym chciała to zobaczyć.
Twoja lennei alba zupełnie biała, piękna. Ja miałam nadzieję na właśnie taką, a moja ma u nasady płatków lekkie różowe zabarwienie, dlaczego????
Dużo zdrowia dla Twojego brata, będzie dobrze. Z tym da się żyć. Siostrzenica mojego męża zachorowała w wieku 11 lat, zupełnie nagle, teraz ma już 26 lat. Mojej koleżance ta choroba towarzyszy 40 lat, urodziła dziecko, teraz bawi już wnuka.
Trzeba po prostu nauczyć się z tym żyć. Pozdrawiam serdecznie.
Brunnery maja właśnie takie kwiatki jak niezapominajki, u mnie z 4 matecznych roślin mam kilkadziesiąt siewek w różnych odcieniach. Może i Tobie się rozsieją
Kupuj klony bo są fajne
Pytałaś o montaż drewnianych słupów/
Drewniane słupy konstrukcyjne podtrzymujace daszek na ganku i nad tarasem mocowane są do zalanych betonek stóp za pomocą takiej kotwy
Wyglądało to tak
Słupki balustrady są przymocowane do ryflowanych desek z modrzewia syberyjskiego za pomocą tego typu kotwy
Wygląda to tak
W deskach tarasowych są wycięcia na przelot tych słupów konstrukcyjnych.
Sylwuś no to już będzie domek ogrodnika jak na razie część tylko kwitnie, wiele jeszcze jest w pąkach, jak się rozwiną to wrzucę fotki i zobaczę czy się zgadza już nabrzmiałe co niektóre, ale rabata z narcyzami wygląda mega fajnie, jeszcze ich na jesieni dosadzę