masz takie piękny pachnący truskawkami? On rośnie w taki krzew? OOOO ja taki chcę wsadzilabym rogu mojego miejsca do wypoczynku jak duży on rośnie, masz więcej zdjęć z dalszej perspektywy?
Danusiu, własnie jestem na etapie negocjacji z mężem a że beczka bedzie koronkowa na na bank
Powiedz mi jeszcze kochana czy ta nasza hortensja duza, którą razem kupowałyśmy ( Ty 2 szt) tez kwitnie Ci na mocny róż ? Bo może to taka odmiana a ja sie meczę z zakwaszaniem
Jedna jest niebieska, a jedna "walczy" o różowy kolor i jest taka nieokreślona. To właśnie w nią leję tę wodę z talerza
Wczoraj miałam gościa, Hania S. przywiozła mi książkę Davida Austina z autografem autora
Zostawiliśmy je w Anglii do podpisu i teraz właśnie odesłali.
Oto ona
Od rana rolety odsunięte i przez szybkę wdzierają się promyczki.Na wskaźniku+20.Kawa,śniadanie postawiły na nogi Hanię.Teraz tylko szykuję podróżno-wypadowy koszyk i z wnukiem wybieramy się w wiadomym kierunku. Nie odstrasza.nas też informacja: podobno ma być dzisiaj burzowo,
Skowronkowo budzimy,chociaż pracusie najemni już pewnikiem dawno na nogach....
Miłego dnia! Ogródki czekają.
Anetko , dziękuję Ci za sąsiedzką troskę , wspaniale mieć takich sąsiadów
Zmartwiłam się tłuściutkimi ślimakami zjadającymi sobie całkiem spokojnie to co im najbardziej smakuje w ogródku, poza tym wszystko ok. Wspominam więc dalej wypad do Włoch: