Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To będzie zaczarowany ogród

To będzie zaczarowany ogród

Safoya 12:08, 04 lip 2011

Ależ szybko zarasta Ci ta pergola. Uwielbiam do Ciebie zaglądać.
Z przyjemnością popatrzyłabym na zbliżenia towich rabatek. Piękny gąszcz.
monteverde 12:25, 07 lip 2011

cieszę się,że spodobał się pomysł z beczką, przy domku ogrodnika super będzie pasowała a masz na domku rynnę?
Lena 06:49, 08 lip 2011

Witaj greglis
Trafiłam do Twojego ogrodu poprzez Twój wątek na F.M.Tym bardziej się cieszę z tego forum ,że"Gardenarium"znam i zachwycam się od dawna.
Ogród stworzyłaś piękny,elegancki podobnie jak dom,którym jestem oczarowana.
Jesteś przesympatyczną osobą o nieprzeciętnych zdolnościach - bravo
Zakochałam się po uszy w twoim tarasie,a to jak dbasz o detale tylko potwierdza Twoja klasę.
W bukszpanach ,cisach i trochę formalnych typach ogrodów zapałałam miłością dzięki "Gardenarium" również.
Będę śledzić Twój ogród,na równi z wątkiem "kasiorka"
Pozdrawiam serdecznie
Ps.Zarejestrowałam się na forum dzisiaj,bo nie mogłam przejść obojętnie obok Twojego ogrodu
Gardenarium 07:59, 08 lip 2011

greglis napisał(a)
Danusiu, własnie jestem na etapie negocjacji z mężem a że beczka bedzie koronkowa na na bank
Powiedz mi jeszcze kochana czy ta nasza hortensja duza, którą razem kupowałyśmy ( Ty 2 szt) tez kwitnie Ci na mocny róż ? Bo może to taka odmiana a ja sie meczę z zakwaszaniem

Jedna jest niebieska, a jedna "walczy" o różowy kolor i jest taka nieokreślona. To właśnie w nią leję tę wodę z talerza

Ta, co walczy o różowe

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 08:01, 08 lip 2011

Może pojedziemy niedzielą na starocie?

Instagram Ogrodowiska
Ana 10:03, 08 lip 2011

Oj Danuś Danuś nie "szczuj" tymi starociami....już wiesz, że zazdraszczam Wam wypraw

Hortensja jest przepiękna - ja lubię te "nieokreślone" za tęczę barw

greglis 10:05, 08 lip 2011

Safoya napisał(a)
Ależ szybko zarasta Ci ta pergola. Uwielbiam do Ciebie zaglądać.
Z przyjemnością popatrzyłabym na zbliżenia towich rabatek. Piękny gąszcz.

niestety padajacy przez kilka dni deszcz wykończył mi mocno kwiaty. muszę dokupic jakiś kwitnących roslinek bo smętnie sie zrobilo. Szczegolnie ucierpialy ostrózki a i szalwie przewkitnięte nie wyglądają ciekawie
greglis 10:07, 08 lip 2011

monteverde napisał(a)
cieszę się,że spodobał się pomysł z beczką, przy domku ogrodnika super będzie pasowała a masz na domku rynnę?

Własnie sie zastanawiam jak tą wode zbierać bedę. Niestety developer elegancko zabudowal rynny i schował i wylot pod ziemia, oddają wodę od razu do podziemnych kanałów
greglis 10:10, 08 lip 2011

gardenarium napisał(a)
Może pojedziemy niedzielą na starocie?

moją , tą najbardzie rożową odmianę zakwaszałam bez żadnych najmiejszych efektów. A jest bardzo mocna i piekna tylko taaaka rózowa. A dopiero teraz znalazla etykietkę a na niej odmiana... rozowa. A myślalam że niebieskie kupujemy. natomiast tamte dwie są prawie granatowe
Danusiu , rozumiem że wyjazd wcześnie rano, z przyjemnością. Potem mam kurs fotografii ))))
Gardenarium 20:33, 08 lip 2011

O której? rano? 8?

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies