Pewnie w opryskiwaczu był poprzednio herbicyd totalny i spalił trawnik. Stąd moja rada - miej kilka opryskiwaczy a przynajmniej na R. i na resztę - oddzielny.
Trzeci na opryski fungicydami itp.
Na herbicydy musisz mieć oddzielne, bo będzie właśnie tak jak stało się. Każdy uczy się na błędach
Trawa się odbuduje, nie od razu, ale odbuduje. Nie martw się.
O jak miło, że zaglądnęłaś do mojego wątku, zapraszam częściej.
Ja wszystkie wykopane cebulowe wzięłam na słoneczko, bo u nas było sporo deszczu i bałam się, że złożone w cieniu mogą mi zgnić.
Przyszłam podziwiać kwiatki, rabaty i wszytko... ale muszę zostawić otwarty wątek do wieczorka, bo teraz mam za mało czasu, a widzę ze dużo mam do obejrzenia.
Na samym początku jak przyszłam na forum, to poleciłaś mi program PhotoScape, działam na nim od początku Jest prosty w obsłudze, intuicyjny i ma sporo funkcji.. dla mnie najlepszy Jedno zjecie mogę obrobić a mogę wrzucić na raz wszystkie i automatycznie zmniejszy do wielkości Ogrodowiskowej Mogę przyciąć rozjaśnić i takie tam.. dzięki za poradę, a teraz Ci go też polecam. Wrzucaj duzo bo dziś mam plan nadrobić wszytko czego nie obejrzałam i nie przeczytałam.. a będzie tego dużo. Mam taką nadzieję. Czytam, że jesteś na CFS?? To jeszcze muszę poszukać relacji po wizycie..