Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 11:07, 06 gru 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Choinka upleciona z gałązek brzozowych.

hej Łuki, ale jesteś zdolny choineczka bomba
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 10:38, 06 gru 2014

Do góry
Ooo bardzo mi się podoba i w obowiązkowych kolroach Jak dla mnie jest komletny bo na żywo wiem, że te brokatowe świecidełka robią swoje.

Myśle, że na jednym się nie skończy i jeszcze nam kilka pokażesz bo ładne ozdoby dobrałaś i można poszaleć
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 10:36, 06 gru 2014

Do góry
Ewo dziękuje w imieniu choinki

Iwonko ja z efektu jestem bardzo zadowolony bo ogólnie myślałem, że łatwiej to będzie zrobić. Co poniektórzy jednak twierdzą, że ma za mało ozdób, ale w kwestii moich dekoracji w domu to ja żądze
No wiesz.. bez choinki fakt jeżeli jest brzydka co czasem lepiej jak jej nie ma, ale jeżeli ktoś przyniesie ładniejszą to choinka obowiązkowo

Iwono(iwonadm) choinka ma ok 90cm wysokości więc jest spora

Marzenko dziękuje, druga będzie w odmiennej kolorystyce, ale to dopiero znowu za tydzień
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:42, 05 gru 2014

Do góry
Luki napisał(a)
W przerwach majstruje nadal nad ozdobami i jedna choinka z gałązek brzozy troszkę (chyba) wyładniała i stoi na docelowym miejscu
Takie porównanie, musiałem dośc się nakombinować, aby była idealnym stożkiem.

Wyładniała? jest śliczna.
Ogród Sylwii od początku cz.II 23:38, 05 gru 2014

Do góry
Jak to dobrze zobaczyć takie widoki wieczorem, od razu lepiej się będzie zasypiać
Nawet takie zmrożone widoki nie przywołują jakoś specjalnie poczucia chłodu, chociaż wolę je oglądać siedząc w ciepłym domku
Oszronione trawy wyglądają bajecznie.
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 23:36, 05 gru 2014

Do góry
Choinka upleciona z gałązek brzozowych.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:34, 05 gru 2014

Do góry
W przerwach majstruje nadal nad ozdobami i jedna choinka z gałązek brzozy troszkę (chyba) wyładniała i stoi na docelowym miejscu
Takie porównanie, musiałem dośc się nakombinować, aby była idealnym stożkiem.

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 20:30, 02 gru 2014

Do góry
Danusiu no miej litość dla wielbicieli bylin aby jeden szerszy kadr. Chociaż to co pokazałaś to i tak zapiera dech.
Podrap za uszkiem Kropkę, cieszę się, że już z nią wszystko dobrze
Na wielką rabatę bylinową w Twoim wykonaniu będę cierpliwie czekać i już mnie oświeciło w wyniku czego powstanie, życzę tego z całego serca.
No, a w kolejce do księgarni, a później po autograf też się ustawiam, chociaż już jestem daleko w tyle kolejki
Moja "przyziemna" :) pasja 22:53, 01 gru 2014

Do góry
Luki napisał(a)

To jeszcze co do drzewa... może klon Drummondii

Muszę poszukać w necie, bo nie wiem jak wygląda .
Moja "przyziemna" :) pasja 22:44, 01 gru 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Ojj ja dobrze znam ten totalny brak weny przy takiej pogodzie, a tym bardziej o tej porze roku Miałem mieć do końca roku gotowe plany na nowy sezon, ale po doświadczeniu z zeszłego roku wiem, że chęci i wena wrócą po świętach i nowym roku. Tobie też tego życzę.
Co do tej rabaty to ja mam podobny newralgiczny punkt gdzie rabata ma 50cm głębokości, posadziłem tam graby, które będę ciął w prostopadłościany wysokie na ok 240cm do tego dosadziłem gracki. Wszystko w układzie M-G-M-M-G-M-M-G-M
Oczywiście M-miskant, G-grab Efktu jeszcze nie ma bo nawet nic nie widać

Znam tę Twoją rabatę . Zabierze się szybko, nie masz się co martwić. Mnie się bardzo graby podobają, w różnych formach i bardzo chciałabym je mieć u siebie. Muszę się do wiosny porządnie namyśleć co do tego miejsca. Bardzo chciałabym coś już wiosną z nim zrobić.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:17, 01 gru 2014

Do góry
Luki napisał(a)

Dziękuje za tyle miłych wpisów i bardzo mi głupio, że nikogo nie odwiedzam. Mam możliwośc pozaliczania większości przedmiotów na studiach przed świętami, do tego dochodzą sprawy w domu i potrójne urodziny w rodzinie. Czasu troszkę mało, ale staram się być cały czas na bieżąco w wielu miejscach, ale na pisanie i mądre słowa zawsze braknie weny i czasu.

W takim razie jesteś usprawiedliwiony. Egzaminy są ważne, powodzenia
Moja "przyziemna" :) pasja 22:14, 01 gru 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Hi hi tak mam na przedpłociu Tylko zamiast gracków zebrinusy, ktore kiedyś pójdą out i bedą ML

Marzenko, a myślisz gdzie podłapałem inspiracje ale już o tym, że masz taki układ to nie wiedziałem... ups wyszło niezamierzone kopiuj wklej, ale moja wersja nie może się równać z oryginałem

To jeszcze co do drzewa... może klon Drummondii
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:11, 01 gru 2014

Do góry
Violu dziad jeszcze nie widziałem

Iwono teraz już mogę legalnie pokazywać i nie będzie za wcześnie

Olu Ewo bardzo dziękuje

Iwonko ten ostatni dla mnie więc wiadomo oczywiście podkład kupiłem gotowy, nie zabrałbym się za robienie takiego czegoś samodzielnie, to już zbyt skomplikowane

Mileno dla mnie to na razie najładniejsza kolorystyka. Czerwień na święta musi być i ja nigdy nie przekonam się do cytronowych, miętowych, niebieskich,itp. dla mnie to nie kolory świąteczne, ale ja za trendami nie muszę iść. Raz widziałem choinkę z miętowymi, czarnymi i srebrnymi bombkami... jak dla mnie nadawała się na cmentarz

Małgosiu mnie również bardzo się podoba moja ulubiona kolorystyka.

Marzenko będzie stał u mnie w pokoju, więc musiałem chociaż w minimalnym stopniu ograniczyć kokoszkowość (takie słowo na pewno nie istnieje) żeby pasowało do reszty pokoju i dekoracji.

Agnieszko bardzo mi miło. Ja po przygotowywaniu wizytówki mogę powiedzieć, że jestem zadowolony z tego co mam, chociaż nie jest skończone itd.

Ewo ja myślałem, że taka kolrystyka jest sporadyczna, a tu widzę, że jednak nie

Dziękuje za tyle miłych wpisów i bardzo mi głupio, że nikogo nie odwiedzam. Mam możliwośc pozaliczania większości przedmiotów na studiach przed świętami, do tego dochodzą sprawy w domu i potrójne urodziny w rodzinie. Czasu troszkę mało, ale staram się być cały czas na bieżąco w wielu miejscach, ale na pisanie i mądre słowa zawsze braknie weny i czasu.

Moja "przyziemna" :) pasja 21:58, 01 gru 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Ojj ja dobrze znam ten totalny brak weny przy takiej pogodzie, a tym bardziej o tej porze roku Miałem mieć do końca roku gotowe plany na nowy sezon, ale po doświadczeniu z zeszłego roku wiem, że chęci i wena wrócą po świętach i nowym roku. Tobie też tego życzę.
Co do tej rabaty to ja mam podobny newralgiczny punkt gdzie rabata ma 50cm głębokości, posadziłem tam graby, które będę ciął w prostopadłościany wysokie na ok 240cm do tego dosadziłem gracki. Wszystko w układzie M-G-M-M-G-M-M-G-M

Hi hi tak mam na przedpłociu Tylko zamiast gracków zebrinusy, ktore kiedyś pójdą out i bedą ML
Moja "przyziemna" :) pasja 21:54, 01 gru 2014

Do góry
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 18:01, 01 gru 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Choinka jeszcze nie do pokazania, ale pokaże inne cosie

Twoje cosie urocze, a ten pasowałby mi jak ulał.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 16:43, 30 lis 2014

Do góry
Luki napisał(a)

O ten "coś" bardzo mistyczny, takie wschodnie klimaty, zaraz Dziad Mróz się pojawi ze Śnieżynką. Pięknie
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 16:32, 30 lis 2014

Do góry
Choinka jeszcze nie do pokazania, ale pokaże inne cosie

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 16:29, 30 lis 2014

Do góry
Iwonko mnie te temperatury zawsze na początku przerażają, wychodzę z domu ubrany jak cebula w kilka długich rękawów i grubą kurtkę z czasem się przyzwyczaję, ale początki najgorsze. Choinki jeszcze nie pokaże bo brakło mi kleju i nie mogę reszty ozdób przykleić, ale kształt tej grubszej udało mi się poprawić

Iza dziękuje za wszystkie miłe słowa
Mnie w tym roku mrozy chyba bardziej zaskoczyły niż corocznie zima drogowców a nic nie przygotowałem do zimy w ogrodzie, teraz będę musiał w mrozie to robić.

Mira nie używa żadnego programu do obróbki, wyłączam po prostu tryb automatyczny w aparacie i ustawiam wszystko manualnie

Agato chciało by się powiedzieć chwil trwaj jak najdłużej, ale niestety tak się nie da . Zaraz wrzucę fotki.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 11:57, 30 lis 2014

Do góry
Marzenko pokażesz te bombki z all, jestem ciekaw bo kiedyś robiłem ozdoby z origami Na choinkę w nowej kolorystyce nie mogę się doczekać
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies