Violu dziad jeszcze nie widziałem
Iwono teraz już mogę legalnie pokazywać i nie będzie za wcześnie
Olu Ewo bardzo dziękuje
Iwonko ten ostatni dla mnie więc wiadomo

oczywiście podkład kupiłem gotowy, nie zabrałbym się za robienie takiego czegoś samodzielnie, to już zbyt skomplikowane
Mileno dla mnie to na razie najładniejsza kolorystyka. Czerwień na święta musi być i ja nigdy nie przekonam się do cytronowych, miętowych, niebieskich,itp. dla mnie to nie kolory świąteczne, ale ja za trendami nie muszę iść. Raz widziałem choinkę z miętowymi, czarnymi i srebrnymi bombkami... jak dla mnie nadawała się na cmentarz
Małgosiu mnie również bardzo się podoba

moja ulubiona kolorystyka.
Marzenko będzie stał u mnie w pokoju, więc musiałem chociaż w minimalnym stopniu ograniczyć kokoszkowość (takie słowo na pewno nie istnieje

) żeby pasowało do reszty pokoju i dekoracji.
Agnieszko bardzo mi miło. Ja po przygotowywaniu wizytówki mogę powiedzieć, że jestem zadowolony z tego co mam, chociaż nie jest skończone itd.
Ewo ja myślałem, że taka kolrystyka jest sporadyczna, a tu widzę, że jednak nie
Dziękuje za tyle miłych wpisów i bardzo mi głupio, że nikogo nie odwiedzam. Mam możliwośc pozaliczania większości przedmiotów na studiach przed świętami, do tego dochodzą sprawy w domu i potrójne urodziny w rodzinie. Czasu troszkę mało, ale staram się być cały czas na bieżąco w wielu miejscach, ale na pisanie i mądre słowa zawsze braknie weny i czasu.