Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

beata_kulesza 11:11, 06 gru 2014

Nawet zimą ogród może zachwycać
Syluś, przepięknie
bdan 12:48, 06 gru 2014

Piękny ogród, to i zimą jest cudowny.
dorciabe 13:19, 06 gru 2014

Cudownie
Katka 14:05, 06 gru 2014

O każdej porze roku Twój ogród powala urodą .
Enya73 14:17, 06 gru 2014

Ślicznie wygląda Twój ogród taki oszroniony, zresztą chyba o każdej porze roku czymś innym zachwyca
Syla 08:59, 07 gru 2014

Marzena - szron dodaje uroku tej bezśnieżnej , mroźnej zimie .... Dzisiaj było jeszcze ładniej .... zieleń gdzie nie gdzie przeplata się z bielą ... Gorzej już będzie jak się trawy wyłożą pod presją

Zaczarowana - jak nie wieje to można posiedzieć i popatrzeć z przyjemnością Nawet nie chcę myśleć o wietrze bo mi rozdmucha trawska po ogrodzie a nie są powiązane a sprzątać mi się nie chce

Aniu
- dzięki pozdrawiam

Jula - Cisy sadziłam prawie przy ogrodzeniu ... Jest tam odstęp ok 30cm .... Odległość cisów uzależniłam od wielkości bryły korzeniowej , tak aby jedna z drugą prawie się stykały .... Te przy ogrodzeniu są wąskie dlatego zadecydowałam , że gęściej posadzone może dadzą szybszy efekt ... To odmiana Hicksii ....

Sebek - spektakl trawowy jest, ale chwilowy .... Coraz bardziej trawy mi się kładą ... Na bałagan macham już ręką .... Jak się uda i mrozik ustąpi to może podwiążę o ile czas pozwoli i siły .... Bo to ostatnio takie naprzemienne, jak jest chwila wytchnienia to sił już brakuje i chęci
Wiosną co najwyżej będzie akcja sprzątania na wysokich obrotach pozdrawiam studenta

Luki - widok z ogrodu zimowego to lekarstwo na przetrwanie chłodu

Iwk4 - potwierdzam warto , nie tylko , że ładne to i wygodne w uprawie

Juzia - odpuściłam wiązanie traw ale obawy są czy słusznie Jak polegną całkowicie to będzie kiepsko na polu widokowym Coś za coś

Syla 09:07, 07 gru 2014

Beti, Danka, Dorota Katka - dzięki za ciepłe słowa ... Nieskromnie powiem , że jestem zadowolona

Anita
- dziękuję za odwiedziny .... Najbardziej kocham czerwiec w ogrodzie ... Dużo soczystej zieleni i kolory które się pojawiają , wprowadzają mnie w dobry nastój
Dumam jeszcze nad zagospodarowaniem miejsca przy ścianie wodnej .... Jak się z tym uporam to będzie finał Reszta to już tylko kosmetyka przy której i tak należy się uwijać ściskam

AGAR 12:27, 07 gru 2014

Cudownie, cudownie i jeszcze raz cudownie!!! I nieważne czy wisna,lato,jesień czy zima. Uwielbiam tutaj zaglądać. Twój ogród emanuje takim spokojem i harmonią i działa na mnie relaksująco.
Magda_ 13:58, 07 gru 2014

zawsze mówiłam, że nie lubię zimy ale jak patrzę na Twoje zdjęcia to widzę, że zima może być fajna
Joku 14:44, 07 gru 2014

Syla napisał(a)

Czy to twój stary ostrokrzew? Nie pokazywałaś go, już myślałam że padł. Zimuje w pomieszczeniu?
Dodam że ogród i budowle ogrodowe przepiękne. I bardzo podoba mi się kamienna okładzina.
Zostawiam pozdrowienia.