Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród zmyślony 13:08, 19 lip 2016

Do góry
Wow! Ty jak zrobisz wejście to nawet smok się chowa

Więcej fot dawaj!
Ogród zmyślony 13:08, 19 lip 2016

Do góry
Wow! Ty jak zrobisz wejście to nawet smok się chowa

Więcej fot dawaj!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:59, 19 lip 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)
Widzę że Twój eM jest taki sam jak mój. Wszystko musi odczekać swój czas na skończenie. Ale ja i tak się cieszę bo nie muszę tego wszystkiego robić sama.
Czasem ma większy zapała a czasem wcale ale lepsze to niż nic.

Poczytaj jak niektóre dziewczyny cały ogród tworzą same a eMy wciąż mają o to pretensje. To jest dopiero męczarnia gdy nie możesz dzielić się swoją radością i pasją. Np. Sylvana albo Amelia.

Dziołszki, jak mówimy, że zrobimy to zrobimy - nie trzeba nam co pół roku przypominać... Cierpliwości
Coś jeszcze, coś więcej... 12:49, 19 lip 2016

Do góry
No tak, przecież to oczywiste Ehhh, mus się znowu w forum bardziej wciągnąć, bo ja taki nieoczytany ostatnio
Coś jeszcze, coś więcej... 12:47, 19 lip 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

OW? Juzinka godyj po naszymu!

Octan Sebuś! Octan wapnia
Coś jeszcze, coś więcej... 12:43, 19 lip 2016

Do góry
Juzia napisał(a)

Na pewno na środki nie wydam więcej niż na nowe bukszpany..... wiesz ile ja bukszpanów mam???

Spróbuję jeszcze wyciągu z czosnku najpierw...i może OW w końcu zrobię

OW? Juzinka godyj po naszymu!
Coś jeszcze, coś więcej... 12:42, 19 lip 2016

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Samoopalacz jest zdrowy w odróżnieniu do solarium Ale moją bladą skórę nawet on nie chce opalić

benzyna się nasmaruj Ponoć działa, ale nigdy nie próbowałem
Miłkowo - sezon 2016-2022 10:20, 19 lip 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Okna są genialne! I ten kolor

A skąd Ty masz tyle wolnego miejsca? Będzie miejsce na nowe chciejstwa

Też mi się podoba
Wywaliłam wielką psią willę ale przy tym było pracy, dechy, metal, wywożenie....
teraz etap fajniejszy, bo twórczy
chciejstw tam dużo nie będzie, w zasadzie mało co roślin dojdzie, głównie z moich zasobów, jedynie pod kątem wiosny będą zakupy czosnków Krzysztofa i żonkili. Bez buszu tubez trawy, jedynie może kamień i kora.
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 10:15, 19 lip 2016

Do góry
Ale Wam to super wyszło! Może i ja Was na parę dni zaprosze? Ale bym miał wycackany ogród po paru dniach!
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 09:57, 19 lip 2016

Do góry
Jesteście - super! Widoki juz mnie zachwycają
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 08:35, 19 lip 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Może na przedpłocie?

Kasia, Ty już pewnie tysiące paragrafów przeczytałaś dotyczących inwestycji szkodliwych, OOŚ, itd. - zawsze bierze się (a przynajmniej tak być powinno) interesy osób trzecich - czyli Ciebie. Jak Ci będzie capiło to... będziesz walczyć

Tylko jak wybudują to już po ptakach. Niestety takie jest prawo. Ale jeżeli to jest inwestycja na sąsiedniej działce to powinniście dostać powiadomienie o budowie - to jest moment na protesty. Jak juz mają pozwolenie (a podejrzewam że budynek musi mieć pozwolenie na budowę) to trochę poźno. Teraz chyba tylko nadzór budowlany.
Kasia + moi znajomi kupili działkę własnie blisko stadniny (no może wielkościowo nie tak potężnej), smordu nie ma. Ona nawet swoją klacz tam trzyma. Może Twoje chłopaki pokochają konie
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 08:07, 19 lip 2016

Do góry
Sebek, wpadaj, trochę zielska urosło

Madżen, trochę chińskich i rumuńskich wyszło, nasion ze Sri Lanki nie posiałam wcale z braku miejsca.

Malkulku, dziękuję buźki!
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 07:22, 19 lip 2016

Do góry
oj sebek nawet nie chce myśleć ile we mnie agresji i złości może się urodzić...

na przedpłociu mam mega cinn przez szczelne deskowanie..:/to strona pn
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 00:51, 19 lip 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Ni wiem czemu, ale od razu się mi to morze z Chorwacją to skojarzyło - jak widać słusznie
Ogród... ogarniesz My w Ciebie wierzymy Grzyby w trawniku i u mnie rosną, jak skosisz to nie widać

Sebek
Ty to światowy chłopak jesteś więc nie ma się co dziwić, że rozpoznałeś
Mam nadzieję, ze ogarnę ogród ... tylko, że to naprawdę wymaga dużo czasu, nie wspomnę już o kosztach ... no może jutro będę miała lepszy dzień A z trawnikiem eM zadziałał - zwertykulował go delikatnie (był bardzo zbity) a ja spryskałam topsinem ... nie wiem czy dobrze zrobiliśmy ... za dwa dni nawóz
Trawiasto-hortensjowe ranczo ze stawem 00:24, 19 lip 2016

Do góry
Pawlus napisał(a)

Muszę powtórzyć te zdjęcia - genialne!
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 00:19, 19 lip 2016

Do góry
siakowa napisał(a)
ale gdzie

Może na przedpłocie?

Kasia, Ty już pewnie tysiące paragrafów przeczytałaś dotyczących inwestycji szkodliwych, OOŚ, itd. - zawsze bierze się (a przynajmniej tak być powinno) interesy osób trzecich - czyli Ciebie. Jak Ci będzie capiło to... będziesz walczyć
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 00:08, 19 lip 2016

Do góry
Ni wiem czemu, ale od razu się mi to morze z Chorwacją to skojarzyło - jak widać słusznie
Ogród... ogarniesz My w Ciebie wierzymy Grzyby w trawniku i u mnie rosną, jak skosisz to nie widać
Bawarka 00:05, 19 lip 2016

Do góry
Kasiek napisał(a)
Kto idzie ze mna ?

albo z nami

Kasiek! Waryjacie! Mi góry nie obce, ale na takie coś w życiu bym się nie wybrał Na ścianie wspinaczkowej nie byłem, a co dopiero na takie coś
Coś jeszcze, coś więcej... 21:02, 18 lip 2016

Do góry
tusiawka napisał(a)
Ogród letni bardzo ładnie się prezentuje.
Ja jak Gośka nic nie pryskam.
Czasami mniszkiem jakąś koniczynę w trawniku czy skrzypa potraktuję, ale to tylko w ostateczności.
Ostatycznie wszystko sobie jakoś radzi.

To będzie u mnie pierwszy oprysk po wiosennym miedzianie. Także parę miesięcy to i tak dobry czas bez chemii
Coś jeszcze, coś więcej... 20:58, 18 lip 2016

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
NO, no.. gabiona oddać nie wolno... ja tam stałam jako model.... tam ma BYĆ.

Pal licho cnotę, nie widać, gorzej z zębami.. też nie odrastają

Skorzystałam z rady mojej koleżanki..bo ramiona opalone w ogrodzie a reszta blada... jak z innego kompletu... kup sobie samoopalacz, jest poza tym zdrowszy.

Ja czekam kiedy w moim przedogródku urosną kulki, bo ja chcę mieć poduchy

Bylinowe moje też mnie wneriwiają, bo chyba taki ich urok

No tak, zęby najlepiej do końca życia mieć swoje

Samoopalacz mówisz? Boję się, że będę hak solara wyglądać

Poduchy z bukszpanow sam formuje, jeszcze parę lat i może będą
Na bylinowce chyba dosadze trzcinniki jako żywopłot, dziś zachwyciły mnie na katowickim rynku w wielkiej masie.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies