I jeszcze nowe wieści z hostowej, zamęczę Was tą rabatą, ale własnie teraz ona się najszybciej zmienia. Co tydzień widać zmianę:
Gosiu jutro postawię donice i poczekam na reakcję
Rododendrony CW, nie macie pojęcia jak mnie wkurza ten płot ..ale już niedługo
Niekoniecznie nowe ja już nowych nie szukam, ale trzeba nieco odwlec je w czasie, ja stale mam te same marzenia) Fotka na dzisiejszy poranek dla Was
dosadziłam KF na rabacie z tawliną (mamy dokończone ogrodzenie wreszcie) - tym samym można powiedzieć że rabata jest domknięta - z przodu tej rabaty mam pas bukszpanu ale chcę kreski trochę zmiękczyć więc muszę pomyśleć nad czymś innym. Kupiłam sadzonki KF duże - tak wyglądają podzielone na 3 lub 4 - było tak dużo korzeni że musiałam sobie pomagać nożem nie wiem jak one to dzielenie zniosą, ale dzięki temu z 11 sadzonek zrobiło się ponad 30 trawek.
Z gnojówką dwa razy próbowałam ale ten zapach mnie zabija... Spróbuję wspomóc je florowitem i hektolitrami wody
Ilonko, moje trawy dostają duuużo wody i co dwa tygodnie gnojówkę z pokrzywy Nawet teraz mimo przelotnych opadów podlewam ID i widzę już wiele nowych przyrostów wychodzących ze środka kępy.
Piękny Rubensik Też bym się na niego gapiła codziennie! Macham Irenko
Stipa gigant Masz rękę do siewów.
nowy image ścianki