Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 09:16, 18 maj 2016

ana_art napisał(a)

"przyjęłam do wiadomości" nie brzmi dobrze ale liczę, że jednak będziesz....

Tak będę Tak na wszelki wypadek nie piszę "na pewno będę" bo będę tuż przed wylotem do Anglii na dłuższy wyjazd. Będę, będę, to sztandarowe spotkanie Ogrodowiska w pięknym miejscu i u przyjaznych ludzi jakimi są Szmitowie

Instagram Ogrodowiska
polinka 09:23, 18 maj 2016

Gardenarium napisał(a)
Niekoniecznie nowe ja już nowych nie szukam, ale trzeba nieco odwlec je w czasie, ja stale mam te same marzenia)

Fotka na dzisiejszy poranek dla Was

Piękne kule! Takiej energetycznej zieleni mi dzisiaj bardzo potrzeba.

Pozdrawiam Danus
Basilikum 09:33, 18 maj 2016

do peknych Kuli juz sie rzyzwyczailam ale Altane widze pierwszy raz i bardzo mi sie podoba
Donia72 09:46, 18 maj 2016

Och, jak tu ładnie, tak przytulnie
Zana 10:14, 18 maj 2016

Gardenarium napisał(a)

Tak będę Tak na wszelki wypadek nie piszę "na pewno będę" bo będę tuż przed wylotem do Anglii na dłuższy wyjazd. Będę, będę, to sztandarowe spotkanie Ogrodowiska w pięknym miejscu i u przyjaznych ludzi jakimi są Szmitowie

Uuufff, odetchnęłam, bo wcześniejsze "przyjęłam do wiadomości" niosło w sobie jednak dużą dozę niepewności. Bardzo bym chciała żebyś była
ana_art 10:23, 18 maj 2016

Gardenarium napisał(a)

ufffff uwierz odetchnęłam z ulgą Sama wiesz, że duża grupa ludzi przyjeżdża by spotkać Ciebie i siebie nawzajem, a cudowne okoliczności przyrdy to taka wisienka na torcie
ana_art 10:24, 18 maj 2016

Zana napisał(a)

Uuufff, odetchnęłam, bo wcześniejsze "przyjęłam do wiadomości" niosło w sobie jednak dużą dozę niepewności. Bardzo bym chciała żebyś była
ooooo widzisz, przedmówczyni ma takie same odczucia
Milka 10:31, 18 maj 2016

Gardenarium napisał(a)

Jak wiesz Ani Hakone wprowadziłam już dawno, mam na winklu, mam z tyłu, ale teraz dosadzam więcej Ona lubi półcień. No i nie wymarza jak turzyce Drogo mnie kosztuje wiosna niestety. W tym roku prawie wszystkie bukszpany w donicach i prawie wszystkie Carex nawet Evergold.

Rzeczywiście w cieniu ma się lepiej.
U mnie rosną swietnie, ale za to na tarasie domku letniego z 36 traw, tylko 2 przeżyły, wszystkie do wymiany i dumam, co dać; widoczek z altaną i twoim ogrodem, to zawsze uczta
Buź Danuś
Zana 10:47, 18 maj 2016

A moja hakone Aureola w tym roku się zbuntowała. Miała być już trzeci rok i liczyłam na ładne kępki wreszcie. Widać było, że wypuszcza żywe pędy i nagle klops, uschły. Pod koniec marca podsypałam jej azofoskę, ale naprawdę odrobinkę. Czy to może być przyczyna?
katel 12:12, 18 maj 2016

Zdjęcia ogrodu zachwycające - jak zawsze .
Danusiu nie wiem jak ktoś mógłby mieć pretensje, że do niego nie zajrzałaś! Zaglądasz do ogromnej ilości ogrodów, wątków tematycznych, doradzasz, poprawiasz, upominasz a to przecież dodatkowe tylko zajęcie poza pracą zawodową i prywatnym życiem. Bądź z nami i zaglądaj kiedy możesz a najważniejsze żebyś swoje ogrody pokazywała, bo to one pobudzają naszą wyobraźnię i sprawiają, że chcemy mieć coraz piękniej u siebie .