Dla wszystkich, kręcących nosem i nie, mini-bukiecik, w którym Koko Loco pokazuje, że jest stworzona do bukietów, Munstead Wood - prawie czarna, ja, że czasem z trudem łapię ostrość, albo i nie, a listopad, że nie jest taki straszny
O i od razu takie piękne zdjęcie ta ściana z różą piekny zakątek, lubię takie klimaty to jest jakaś piwniczka? A tu na Ogrodowisku z tego co mi wiadomo, mówimy sobie po imieniu
Piekne drzewko kiedyś z niego urośnie bardzo fsjną masz tę ścianę z gabionów . Extra .Świetne tło dla roślin .
Czytałam że młode drzewka należy ochronić na zimę. Jak on taki malutki to może go lepiej osłoń
A na tej kamiennej ścianie bardzo fajnie prezentowałyby się śliwy
Masz tam posadzone jakieś drzewka?
Ja mam w pogotowiu takie kosze na gabiony ale u nas to rmialyby przeznaczenie jako siedzisko. Coś wymyślę Myśleliśmy aby wykopać tuje spod ogrodzenia- te między grabami i rabata brzozową i w ich miejscu postawić takie gabionowe ścianki.
Ładnie to u Ciebie wyglada- ta ścieżka z płyt i nasadzenia . Super
Basiek ze średniaków (tych mi znanych) na pierwszym miejscu Joppi -warta swojej ceny, pospolita Fastigiata kolumnowa i łatwo ją utrzymać na odpowiednim poziomie, oścista wolno rosnie i ma ciekawy pokrój i cała masa innych
Ala Moja to Winter Sun ale Winter Light też bardzo ciekawa
Xawery i Winter Sun(żółknie na jesień i zimę).................................Xawery ma igły różnej długości
oścista.........................................................................rumelijska chyba gatunek ale coś za wolno rośnie
Justynka przekonałaś mnie do nich, czytałam w necie i takie właśnie wyprostowane, eleganckie to jest to co mi trzeba do planów Podobają mi się Twoje płyty na tarasie, jeśli pamiętasz jakie to są podesłałabyś mi na priv?
Te kwitną nieprzerwanie od lata. Lekko się już pokładają, ale im wybaczam
Kupiłam tej jesieni 3 chryzantemy.
Ta trafiła od razu do gruntu i rośnie najładniej
Doniczkowe muszę niedługo przenieść na rabaty, tylko nie mam pomysłu gdzie.